Ikona, ki praznuje 20 let!

Max Factor predstavlja Lipfinity Lip Colour, ikono, ki praznuje 20 let!

Lipfinity Lip Colour je ikonično rdečilo za ustnice, v dveh korakih. Barvno rdečilo ter brezbarvni vazelin, ki sta v zadnjih 20ih letih pri ženskah po vsem svetu obvezna pripomočka za ličenje ustnic. V počastitev te obletnice, Max Factor ponosno predstavlja kolekcijo Rising Star – tri živahne odtenke, ki se bodo pridružili dvorani slavnih rdečil za ustnice Lipfinity Lip Colour s 24-urnim dolgo-obstojnim učinkom.

Intenzivna barva s fleksibilno in dolgo-obstojno formulo, ki traja skozi ves dan, Lipfinity rdečilo za ustnice gladko zdrsi po vaših ustnicah in tako zagotavlja udoben zaključek, ki se hkrati prilagaja ustni mimiki. Priložen brezbarven vazelin bo vaše ustnice vlažil, hkrati pa zagotavljal takojšen sijaj in »zaklenil« barvo. Vaše ustnice ob dotiku ne bodo puščale sledi.

 

»Food proof, kiss proof and touch proof«

 

Kolekcija Rising Star je nastala po navdihu bleščeče Hollywoodske dediščine Max Factor-ja. Imena rdečila so nastala  po vzoru številnih televizijskih ikon, ​​ki so skozi svojo zgodovino oboževale Max Factor znamko. Izbrani odtenki kolekcije so bili skrbno izbrani, saj so nastali po navdihu najbolje prodajnih odtenkov celotne linije Lipfinity, kot tudi po vzoru modnih trendov leta 2020.

Prepričani smo, da bo ikonično Lipfinity rdečilo za ustnice pisalo zgodovino še vrsto let.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si