Ikonični N°5 v novi zgodbi z Marion Cotillard

Znamka CHANEL nas vabi da odkrijemo novo poglavje legendarnega popotovanja najbolj znane dišave na svetu,  N°5. Njegov obraz in nova ambasadorka znamke je tokrat postala Marion Cotillard, ki sicer z modno hišo CHANEL sodeluje od samega začetka njene kariere in s čimer nadaljuje rod velikih ženskih figur, ki so predstavljale to ikonično dišavo.

Marion Cotillard je tako nastopila v filmu režiserja Johana Rencka, ki  N°5 tokrat v prazničnem duhu popelje na luno. Misteriozna ženska, ovita v črno ogrinjalo, se ob polni luni sprehaja po v sneg ovitem pariškem mostu. Zgodi se lahk karkoli. Nenadoma je njen obraz osvetljen s hipnostičnim odsevom velikega nebeškega telesa in znajde se na luni, oblečena v prekrasno obleko, plesoč z moškim, ki je čakal nanjo. Zaljubljenca pričneta opojni ples zapeljevanja, vse do velikega zaključka ko skupaj poletita v nebo. Ona se ponovno znajde nazaj na mostu, a tokrat ni sama. Njen sanjski moški stoji poleg nje, jo pogleda v oči in se srečno nasmehne. Sanje so postale resničnost. 

Inspiracija za novo kampanjo je zaljubljena močna ženska, katere zapeljivost se razgrinja v veselje. Kampanja je poklon zgodovini N°5, ki lepoto na svoj unikaten in radikalen način dojema kot stavo veselja in enakosti, narejen za žensko, ki stremi k doseganju njenih sanj, kar je moč N°5.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si