Imperij dobrega počutja ob najstarejšem slovenskem mestu – Terme Ptuj, termalni oddih za nov zagon

Sanjate o wellness razvajanju, kjer lahko potujete v času in prostoru in izbirate med ambienti antičnega Rima, Orienta, Japonske ali Tajske, se sprostite v termalni vodi in hkrati odkrivate tudi skrivnosti očarljivega najstarejšega slovenskega mesta? Zbudite se ob kulisi najstarejšega slovenskega mesta v superiornem 4-zvezdičnem Grand Hotel Primus v Termah Ptuj, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. Grand Hotel Primus, ki leži le lučaj stran od Ptuja, je pribežališče za vse, ki si želite povrniti vitalno energijo in se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. S ponudbo zdrave prehrane, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji se boste vrnili k sebi ter si znova vzpostavili notranje ravnovesje.

 

Čas le za vaju dva
Za vas in vašo boljšo polovico imamo popolno presenečenje ob prihajajočem prazniku zaljubljencev – Valentinovo! Privoščita si razvajanje v rimsko obarvanemu vzdušju Term Ptuj, kjer vas v paketu Maximus Primus poleg nočitev v sodobnem hotelu z bogatim polpenzionom čaka tudi neomejeno kopanje v termalnih bazenih in v paket že vključeni sproščujoči masaži in vstop v rimski svet savn v imperiju dobrega počutja.

 

Vikend s prijateljicami
Zakaj ne bi letos dneva žena preživele skupaj s prijateljicami, se zbudile v superiornem 4-zvezdičnem Grand Hotelu Primus in spile kavo na prostorni terasi predsedniškega apartmaja z masažno kadjo in zasebno finsko savno! Razvajate se lahko še z masažo z vinskim oljem ali vinsko kopeljo, ki priča o bogati vinarski tradiciji mesta, se prepustite vodnim užitkom v objemu termalne vode, zvečer pa se sprostite s kozarčkom izbranega slovenskega vina.

 

Zimske počitnice, ki jih noben član družine ne bo pozabil! 
Pri nas poskrbimo za nepozaben oddih vseh članov družine! Poleg neomejenega kopanja v hotelskih termalnih bazenih vas vodna zabava čaka tudi v termalnem parku ob hotelu. Zabavna in poučna animacija bo poskrbela za vaše najmlajše, starši pa se lahko prepustite rimsko obarvanemu wellness razvajanju in zdravemu kulinaričnemu programu Bodimo fit. Med počitnicami v Grand Hotelu Primus v dvoposteljnih sobah z dodatnim ležiščem velja družinski bonus za brezplačno bivanje 1 ali 2 otrok v sobi skupaj s staršema.

 

Februar na Ptuju v znamenju Kurentovanja
Lonely Planet je Kurentovanje na Ptuju umestil med deseterico najbolj zanimivih karnevalov na svetu, letos pa ga med 2. in 13. februarjem 2024 lahko doživite tudi vi! Poleg kurentovih obhodov, ki jih je UNESCO uvrstil na seznam nesnovne kulturne dediščine človeštva, na programu najdete tudi številne povorke, zabavo v maskah in spoznavanje drugih tradicionalnih ali sodobnih pustnih likov. Združite termalni oddih z ogledom pustnega karnevala!

 

Sproščujoč oddih za zlata leta

Zakaj se seniorji radi vračajo v Terme Ptuj?  Eden od razlogov so zagotovo bazeni, polnjeni z blagodejno termalno vodo. Ostali razlogi pa so zagotovo še zdravstveni center, ki ga lahko obiščete tudi z napotnico, pristna lokalna kulinarika, nešteto možnosti za zabavne aktivnosti v okolici in zabavna animacija v letovišču, ki še popestri nepozabni oddih ob termalnih vrelcih. Dodatna prednost pa je zagotovo tudi ugodnejši oddih med tednom!

 

Obdarite najdražje z darilnimi boni Sava Hotels & Resorts

Že zdavnaj ne drži več, da so darilni boni neosebna darila. Ravno nasprotno, z njimi podarjate svobodo izbire, še posebej, če podarite vrednostne darilne bone, ki jih lahko obdarovanec izkoristi v vseh, torej kar sedmih letoviščih Sava Hotels & Resorts po vseh Sloveniji. Darilni bon Sava Hotels & Resorts je mogoče koristiti  za oddih ali za razvajanje (npr. wellness in kulinarične storitve, golf, vstop v vodni park ipd.). Presenetite svoje najdražje za Valentinovo ali dan žena z doživetji v najlepših kotičkih Slovenije!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si