In Excelsis hotel

In Excelsis hotel ali ultimativna potovalna izkušnja na otoku Pag!

Na vrhu turkiznega zaliva plaže Babe, le nekaj korakov stran od historičnega centra mesta Novalje, se nahaja novo zgrajeni hotel In Excelsis, s svojim božanskim razgledom, ki ga je mogoče uživati v prav vseh soba, kar ga dela še toliko bolj posebnega! Hotel odlikujejo prostorne, stilsko opremljene sobe in suite s pogledom na morje, ki v sebi skrbo prepletajo moderne in avtentične elemente v opremi tako hotelskega interiorja, kot tudi okolice. Moderni dizajn v kombinaciji z avtentičnimi hrvaškimi elementi ustvarja občutek luksuznega obdobja, obkroženi z oljkami in sončnimi zahodi za ustvarjanje pravih poletnih spominov.

Seveda le teh ni brez kulinaričnega razvajanja, ki ga bomo deležni v A’Mare restavraciji, s svojo ponudbo mediteranske kuhinje kombinirane z lokalnimi specialitetami, ki se jim preprosto ne bomo mogli upreti. Ob enem najlepših pogledov v Novalji, bomo na otoku s tako bogato kulinarično zgodovino uživali v meniju polnemu okusu in arom, s svojim dizajnom pa je restavracija med drugim kaor nalašč za različne dogodke in zabave.

Pika na i pa je seveda hotelski spa, ki se razteza na več kot 1000 kvadratnih metrov površine, z notranjim in zunanjim bazenom, savnami in najrazličnejšimi sproščujočimi tretmaji, s katerimi se bomo sprostili, okrepili in dobili tisto dozico morskega vitamina, s katerim se bomo lažje vrnili v naš vsakdan. Tretmaji tako temeljijo na otoškem duhu kot so kombinacije soli in sivke, s holističnim pristopom seveda skupaj z napredno tehnologijo za popolno kombinacijo lokalne modrosti in moderne lepotne znanosti.

Sprostitev in ljubezen do življenja, to pooseblja Hotel in Excelsis in nas vabi da se povzpnemo višje, višje od običajnega!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si