In najbolj priljubljena zvezdnica na Instagramu je …

Vas zanima, kdo je ukradel krono Kim Kardashian? Nihče drug kot 25-letna pevka Taylor Swift, ki je nedavno izdala nov videospot za pesem Wildest Dreams.

Z 45,7 milijoni sledilcev na Instagramu Taylor, ki pogosto objavi tudi kakšen video, še pogosteje pa svojo mačko, Kim vodi za približno 100 tisoč sledilcev.

2

Prepričani smo, da bo Kim zaradi tega hitro objavila še par selfijev, saj ji socialna omrežja, kot je že večkrat priznala, pomenijo zelo veliko. V primerjavi s Taylor gospa West veliko pogosteje objavlja fotografije, na le-teh pa je pogosto tudi zelo razgaljena ali celo gola. A očitno to ni dovolj za z vsemi podobami nasičene Instagram uporabnike.

3

Kakor koli že, na tretje mesto se je z 45,1 milijoni sledilcev uvrstila Beyonce, ki na socialnih omrežjih ni tako zelo aktivna, kljub temu pa vsake toliko razkrije del svojega zasebnega življenja in oboževalci takrat seveda ponorijo.

1Foto: Instagram (@beyonce, @taylorswift, @kimkardashian)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri