In pripomočki, ki vam bodo lepšali poletje, so?

h-ear_on_sony-5-2-1500x1000

… so tisti, ki nosijo podpis Sony. Pripravite se na popoln poletni odklop in dovolite, da letošnje poletje postane ena sama inovativna avantura s  tehnološkimi napravami iz Sonyja:

Sonyjevi #musthaves tega poletja (1)

Brezzrcalni fotoaparat Sony A6300

Sonyjev nov fotoaparat α6300 je s svojim najhitrejšim samodejnim ostrenjem odličen pripomoček za ohranjanje vseh vaših najljubših trenutkov tega poletja. Da vaši spomini ne bodo zbledeli tudi po koncu poletja, bo kakovost fotografije omogočil zmogljiv CMOS-senzor Exmor s 24,2 milijona učinkovitih slikovnih pik in snemanjem v vrhunski ločljivosti 4K. V trenutku boste nepozabne dogodivščine delili s svojimi prijatelji in družino s pomočjo vgrajene brezžične povezave s tehnologijami NFC in Wi-Fi, z aplikacijo PlayMemories pa urejali kar na poti.

phpu9qsa6

Kompaktni digitalni fotoaparat Sony HX90

Kompakten in priročno prenosen bo digitalni fotoaparat HX90 zanesljiv spremljevalec vseh poletnih dogodivščin na potovanju, festivalskem dogajanju ali odkrivanju gorskih zakladov. Z brezžično povezavo Wi-Fi boste v hipu delili vsebine in pri prijateljih budili občudujoče poglede, s 30-kratnim optičnim zoomom pa boste ustvarili jasne in ostre posnetke tudi iz daljše razdalje.

HX90_EVF-hero-970-80

Prenosni brezžični zvočnik Sony SRS-XB3

Verjetno si tudi vi ne predstavljate festivalskega kampa brez dobre glasbe. Sonyjev prenosni brezžični zvočnik SRS-XB3 z dodanim gumbom EXTRA BASS je odličen sopopotnik na vseh poletnih avanturah, saj s svojim učinkovitim basom ponazarja pravo koncertno vzdušje. Uporabite pa ga lahko tudi na zabavah ob bazenu, saj je zvočnik vodoodporen. Pa brez skrbi, zabava z njim bo trajala vse do zgodnjih jutranjih ur, zahvaljujoč 24-urni življenjski dobi baterije zvočnikov in neprekinjenem poslušanju prek povezave NFC. Očaral vas bo v črni, zeleni in rdeči barvi.

b6e0fbedb236e384296a935c7f8fdc1e69bbc297

Slušalke Sony h.ear on za nemoteno poslušanje glasbe

V času poletnih počitnic izklopite hrup okoli vas in si nadenite brezžične slušalke h.ear on, narejene v skladu z najmodernejšo tehnologijo za digitalno odpravljanje šumov. Z njenim opaznim in dovršenim dizajnom se boste glasbi prepustili v stilu, ki vam ga bodo zavidali vsi mimoidoči. Z zvokom visoke ločljivosti ob 20-urni življenjski dobi baterije slušalke h.ear on zagotavljajo nepremagljivo glasbeno doživetje. Na voljo so v turkizni, cinobrasto rdeči, bordojsko rožnati, limetno rumeni in ogleno črni barvi.

sonyhearon

Pripravljeni na izzive s Sonyjevim Walkmanom NW-WS413 / NW-WS414

Pripravljen na prah in pesek, slano vodo in vroče temperature je Sonyjev vodotesni digitalni predvajalnik NW-WS413 / NW-WS414 Walkman odličen spremljevalec na plaži, pri jutranjem plavanju ali večernem teku. Z unikatnim načinom zvoka iz okolice boste najljubšim izvajalcem prisluhnili brez izklapljanja okolja in se motivirali dvojno. Z dovršenim prileganjem pa se boste osredotočili le na vadbo.

zu6lypbqzlxqg48ltxpj

Ker vsi radi gledamo videe. Sony videokamera 4K Handycam® FDR-AX53

Sonyjeva videokamera Handycam® FDR-AX53 bo vaše trenutke ujela v vrhunski ločljivosti 4K.  Z uravnanim optičnim stabilizatorjem slike SteadyShot™ (B.O.SS) bodo posnetki pri snemanju iz roke nezamegljeni in jasni tudi med gibanjem. Prenesite pogled na barvit sončni zahod in slikovito pokrajino k sebi domov, enostavno obdelajte fotografije in jih preoblikujte v posnetek, vreden ogleda.

6E9F063CBC1338AC529F1060289B4F7BF344430C_SELASSET412802_source

Sonyjev neprekosljiv televizor BRAVIA 4K HDR XD93 z nagrajeno zasnovo po mnenju Red Dot 2016.

Občutite vzdušje stadiona v lastnem domu in povabite prijatelje k ogledu vrhunskih športnih dogodkov tega poletja. Izjemno tanek in nagrajen model Sonyjevih televizorjev XD93 4K HDR BRAVIA prinaša najboljšo sliko, ki so jo kdajkoli ustvarili Sonyjevi razvijalci. Njena brezkompromisna kakovost ustvari realistične podrobnosti, ki se kosajo le z dejanskimi, zahvaljujoč izboljšani svetlosti, jasnosti barv in visokemu kontrastu  – z globljimi črnimi odtenki in naravnejšim stopnjevanjem odtenkov se boste enostavno potopili v dogajanje. Televizor pa poleg kakovosti fotografije obljublja tudi svet zabave, ki jo omogoča platforma Sony Android TV.

y6wxpvyllmgcxdd1qn8f

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si