Inovacija La Roche-Posay za takojšen pomirjujoč učinek

Pogosto se srečujemo s poškodbami kože, kot so praske, piki žuželk, žulji ter razdraženost kože po zdravstvenih ali kozmetičnih posegih. Znamka La Roche-Posay ponuja rešitev – novi Cicaplast B5 sprej, ki kožo obnovi in pomiri v samo eni uri.

Vreznine, praske, žulji, boleča in razdražena koža – to so težave, ki nas spremljajo vse življenje, od najzgodnejšega otroštva do pozne starosti. Tradicionalni tretmaji v obliki krem, ki se nanesejo neposredno, niso vedno ustrezna rešitev, saj je predel poškodbe lahko boleč na dotik in težko dostopen, obstaja pa tudi tveganje za bakterijsko okužbo. Ob upoštevanju teh izzivov je La Roche-Posay, dermokozmetična znamka številka 1 po priporočilu dermatologov v svetu, predstavil novi sprej Cicaplast B5, ki ga nanesemo preprosto in varno ter v trenutku prinaša olajšanje za vneto in poškodovano kožo.

Gre za pršilo, ki kože ne izskuši in je oblikovano tako, da vzdržuje ravnovesje mikrobioma, kolonij mikroorganizmov, ki naravno živijo na koži in vplivajo na njeno obrambo, saj raziskave kažejo, da zdrav mikrobiom pospešuje proces celjenja, nadzoruje vnetja in zmanjša tveganje okužbe. Nov izdelek nima le takojšnjega pomirjujočega učinka, ampak tudi lajša občutek bolečine in nelagodja, hkrati pa kožo obnavlja.

#VEDNOZMENOJ – prozorna tekstura in nanos brez dotika

Cicaplast B5 sprej ne vsebuje alkohola ali sestavin, ki izsušijo kožo. Namenjen je tako otrokom kot odraslim, zaradi hipoalergenih lastnosti pa je primeren tudi za osebe z najbolj občutljivo kožo. Ima lahko teksturo, je popolnoma neviden, se hitro vpije in ne pušča sledi. Največja prednost je, da se lahko nanaša na težko dostopne predele zahvaljujoč črpalki, ki vsebino spreja razprši po velikem predelu. Nanos brez dotika poškodovane kože zmanjša tveganje za okužbo.

Glede na široko paleto poškodb na koži, ki jih učinkovito zdravi, takojšnje olajšanje in dejstvo, da je namenjen vsem generacijam, je sprej Cicaplast B5, skupaj s pomirjujočim balzamom Cicaplast Baume B5, ki je namenjen obnovi občutljive kože po draženju, komplementarna rešitev in je idealen, da postane sestavni del vsake domače lekarne. Pri mamicah je lahko še posebej priljubljen kot SOS rešitev za različne situacije – od pleničnega izpuščaja in pikov žuželk do prask, ki so sestavni del odraščanja vsakega malčka.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si