Iščemo ‘Ipanema Girl 2016’!

cjela strana!1

Vsaka ženska sanja o tem, da bi v dobri družbi odpotovala na nepozabno potovanje in se vsaj enkrat v življenju preizkusila kot TOP model. Tokrat vam vse to omogočajo Grazia, Agencija Sonček in Ipanema. Prijavi se v natečaj za ‘Ipanema Girl 2016’ ter z nekaj sreče  osvoji potovanje v tople kraje (za dve osebi) in postani zvezda modne zgodbe za GRAZIO!

Ipanema_2016_0811

Ena srečnica, ki bo na elektronski naslov grazia@grazia.si ali kot zasebno sporočilo na Facebook profilu Grazia Slovenia, poslala fotografijo, ki jo s svojo vsebino najbolj ponese v poletje in ji pričara skomine po šumu morskih valov, poležavanju na plaži, barvitem sladoledu in eksotičnem sočnem sadju, toplih poletnih večerih in razgretih mestnih ulicah, bo korak bliže nazivu Ambasadorka Ipanema v Sloveniji. A ne le to! Za teden dni bo s svojo najdražjo osebo odpotovala na idilično plažo otoka Hvar in postala zvezda modne zgodbe v reviji Grazia!

Ipanema_2016_111

Vaše prijave sprejemamo od 15. aprila do vključno 31. maja 2016. Pohitite in bodite pri svojih objavah kreativne, saj bo kreativnost zagotovo nagrajena!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si