Iz narave: obogateno šipkovo olje ROSE+

Verjetno poznate znano Darwinovo tezo, da preživijo tiste vrste, ki se najbolje prilagajajo spremembam. Šipek vsekakor spada med te vrste, saj ta divja vrtnica uspeva na visokih planotah, kjer kljubuje ekstremnim podnebnim razmeram in prav zaradi tega predstavlja izjemno moč narave. Pri Melviti preučujejo edinstvene lastnosti rastlin, ki so čisti odraz okolja, kjer rastejo. In prav posebej jih navdušuje ravno šipek, za katerega pravijo, da nikakor ni šibek.

Šipkovo olje že samo po sebi prekipeva od blagodejnih lastnosti, ampak kako bi lahko še povečali njegovo učinkovitost? Kako bi ga lahko naredili lažjega, bolj prefinjenega in svežega? Melvita je sprejela izziv in ustvarila zapeljivo teksturo suhega olja za obraz. V napredni formuli je obnavljalno šipkovo olje obogatila z učvrščevalnim kompleksom NEOLASTINE rastlinskega izvora, ki deluje proti prvim znakom staranja. Tako je nastalo Obogateno šipkovo olje ROSE+.

MELVITA_Obogateno sipkovo olje 30 ml_IMG

Obogateno šipkovo olje ROSE+ kožo odlično navlaži, obnovi in ji vrne vitalnost. 100 % naravno olje ima suho svilnato teksturo in prefinjeno dišavo, ki spominja na šopek lokvanjev.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si