Iz njegove omare: modni stylingi za sodobne moške

s.Oliver predstavlja kolekcijo za pomlad 2020, ki bo spoj casual elegance in modernega športnega videza

Marčevska kolekcija že kliče prve sončne žarke z nežnimi toni in kratkimi rokavi. Majice z zanimivimi potiski ali karo srajca so nepogrešljiv kos pomladne kombinacije z jeansom. Moška jeans kolekcija je sestavljena iz desetih mode-lov z imeni – Ned, Keith, York, Casby, Seattle, Memphis, Gavin, Rick, Pete in Liam. Simpatična imena si je enostavno zapomniti in ko enkrat najdete pravi model, bo nakup naslednjih hlače enostaven.

 

 

Jeans kot glavni modni spremljevalec

S.Oliver je že dolgo znan tudi po široki izbiri ozkih do širokih krojev. Moški lahko izbirajo med modeli skinny, slim in regular kroj. Glede na to, da bo jeans v trendu celotno pomlad in poletje je v kolekciji veliko različic modrega jeans in pranj, dopolnjena pa je tudi z jeansom v beli, bež in rdeči barvi.  Za casual eleganco celotnega stilinga pa poskrbi suknjič ali telovnik.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Večna logomanija

Še zmeraj pa najdemo sledi logomanije – bombažni pulover z izvezenim logotipom. Jakne prehajajo iz toplih zimskih, v prehodne, tanjše jakne. Ne pozabite na modne dodatke – torbe v kaki barvi, ki vašemu videzu vdihnejo pravo mere sproščenosti. Pomlad je pred vrati  – naj bo modna.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si