Iz zakulisja: snemanje naslovnice za GRAZIO

 

Naslovnico aktualne GRAZIE krasi Eva Ana Kazič, mlada poslovna ženska, ki je tudi ambasadorka znamke FREYWILLE.

Eva Ana, ki pravi, da sodelovanje s FREYWILLE  ni niti promocija niti “sezonsko” sodelovanje, ampak skladno z vizijo znamke živi že vrsto let, je z blogersko platformo začela leta 2007. Danes se identificira z oznako poslovna ženska. Med drugim smo jo tako povprašali, kako nanjo gledajo v poslovnem svet, ker ima tako nekonvencionalen stil. In grazia s tokratne naslovnice je povedala, da je že na začetku poslovne poti sprejela zanjo pomembno odločitev: “Ko sem šla v poslovne vode, sem se o odločila, da se ne bom sramovala svojega blogerskega porekla, ker sem se tam veliko naučila, od tam izhaja veliko mojih uspehov. Verjetno se je govorilo za mojim hrbtom, ampak vzgojena sem tako, da gledam naprej in se ne obremenjujem z malenkostmi in mnenji.”

Celoten intervju z Evo Ano Kazič preberite v aktualni GRAZII, v nadaljevanju pa si oglejte foto utrinke iz zakulisja snemanja naslovnice.

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri