Izboljšajte kakovost svojega življenja: Uživajte v svoji koži!

La Roche-Posay tudi letos organizira Lipikar šolo o atopiji, ki bo potekala od 22. do 27. maja na Velem Lošinju. V šestih dneh se bodo zvrstila predavanja in delavnice za izobraževanje staršev desetih otrok, ki trpijo zaradi atopijskega dermatitisa, obenem pa bo otrokom omogočeno bivanje v klimatskem zdravilišču. Vse prejete prijave (zbiranje prijav traja do 30. aprila) bo obravnavala strokovna žirija, ki bo izbrala srečne udeležence. Za več informacij o zahtevani dokumentaciji in načinu prijave obiščite spletno stran La Roche-Posay!

Izboljšanje življenjske kakovosti

La Roche-Posay že več kot 30 let sodeluje z dermatologi po vsem svetu, da bi ustvaril izdelke za nego občutljive kože, ki ustrezajo njenim potrebam in zahtevam. S podporo izobraževanjem, kakršna je šola o atopiji, ki je namenjena tako otrokom kot odraslim, družba prispeva k boljšemu razumevanju atopijskega dermatitisa in razpoložljivih zdravljenj.

V primeru atopije je izredno pomembno vztrajati s tretmajem, ki ga je priporočil dermatolog, pomembna pa sta tudi vsakodnevna nega in higiena s primernimi izdelki ter kakovostno izobraževanje bolnikov in njihovih staršev o bolezni in zdravljenju. Prav zato La Roche-Posay v sodelovanju z zdraviliščem Veli Lošinj tudi letos organizira Lipikar šolo o atopiji, ki bo od 22. do 27. maja 2017 potekala na Velem Lošinju. Predavanja strokovnjakov s področja dermatologije, psihologije in prehrane ter praktične delavnice bodo zagotovila nasvete, ki bodo olajšali vsakdanje življenje otrok, ki trpijo zaradi atopijskega dermatitisa, kot tudi njihovim staršem. La Roche-Posay bo omogočil namestitev s polnim penzionom v zdravilišču Veli Lošinj na Velem Lošinju in sodelovanje v Lipikar šoli o atopiji za 10 predšolskih otrok v spremstvu enega od staršev ali skrbnika.

Kako se lahko prijavite?

Možnost prijave v Lipikar šolo o atopiji je na voljo do nedelje, 30. aprila 2017, vsi zainteresirani pa lahko dobijo podrobnejše informacije o postopku in zahtevani dokumentaciji na spletni strani La Roche-Posay. Izpolnjenemu obrazcu je treba priložiti tudi zdravstveno dokumentacijo in motivacijsko pismo, ekipa neodvisnih strokovnjakov s področja dermatologije, psihologije in prehrane pa bo izbrala deset predšolskih otrok, ki bodo v spremstvu enega od staršev preživeli teden dni na Velem Lošinju.

O liniji Lipikar

Laboratoriji La Roche-Posay so linijo LIPIKAR ustvarili pred 20 leti. Ta linija izdelkov za suho kožo otrok in odraslih je dokazala svojo učinkovitost v številnih kliničnih študijah, kjer se je utrdila kot vodilna blagovna znamka na področju emolientnih izdelkov. Z izdelki iz linije LIPIKAR, natančneje s parom, ki ga sestavljata Lipikar Syndet AP+ in Lipikar Baume AP +, je na voljo popolna rutina za občutljivo kožo, nagnjeno k atopiji.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si