Izbor jesenskih modnih kombinacij za vsak dan v tednu

Trend se vrača k naravi

Trend, ki združuje dnevna in priložnostna oblačila – kombinacija udobja in glamurja je vodilna lastnost novih kolekcij Comma.

 

Comma modni navdih.

 

Trend se vrača k naravi z izbiro naravnih materialov, kot so volna, bombaž in usnje.  K temu pripomorejo tudi zemeljske barve in neizogibni živalski vzorci. Po drugi strani pa jasne črte in vzorci ter klasičen britanski karo, napovedujejo novo preprostost.

Živalski vzorci so zadnja leta dosegli čisto poseben sloves med modnimi trendi. Tako v kolekciji Comma Casual Identity ta popularni navdih ostaja v leopardjem in kačjem vzorcu, prav posebno mesto pa pripada zebrastim črtam. Slednje namreč delujejo ravno prav zabavno in ravno prav prefinjeno, zato nič čudnega, da jih je vse več zaslediti na različnih oblačilih te sezone.

Klasičen črno bel zebrast vzorec so zamenjale ali podkrepile barve, tako, da si lahko privoščimo cel mavrični izbor. Omenjen vzorec se odlično kombinira tako s hlačami, krilom ali z jeansom.

Za prihajajoče hladne dni je na voljo širok izbor dodatkov, kot so topli, mehki šali v živalskem vzorcu  ali karo vzorcu v harmoničnih barvnih kombinacijah.

 

Odkrijte modne kose Comma po izboru GRAZIE in vkorakajte v jesen brezhibne od glave do pet.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si