Izbor modnih kosov RESERVED za TOP modni videz

RESERVED pomlad 2020 – novi trendi za modne nakupe!

Pri modni znamki RESERVED se za letošnjo pomlad držijo modnega vodila “Manj je več”.
Poudarite svojo silhueto  z bogatimi vzorci, cvetličnimi potiski, lahkotnimi materiali in živimi barvami, ki bodo izpodrinile lanski trend plastenja in olajšale sestavljanje popolne modne kombinacije. Temelja RESERVED trendov za pomlad 2020 sta uporabnost in udobje. Dobra oblačila so naša druga koža in to je recept za modni slog, ki ga RESERVED predstavlja za prihajajočo pomlad.

 

 

V ženski in moški kolekciji RESERVED za pomlad 2020 so oblikovalci našli skupni imenovalec — brezkompromisnost in željo po izražanju lastnega sloga, ki zmore žonglirati z različnimi modnimi motivi in kroji. 

Modne navdušenke boste izbirale med prosojnimi topi, plapolajočimi oblekami, prostor v omari pa boste namenile tudi dolgim trenč plaščem, hlačam s poudarjenim pasom in vedno elegantnim visokim petkam. Najbolj drzne boste kombinacijo popestrile z odprtimi škornji, ki omogočajo pogled na golo stopalo, jopico, oblečeno na golo kožo ali plapolajočimi rokavi na plašču boste okolico očarale. Malce romantike, pomešane s sodobnimi elementi, boste v svoj pomladni slog vnesle s cvetličnimi potiski na šalih in oblekah iz šifona.

Na svoj račun boste prišli tudi sledilci moških modnih trendov, ki se boste pozabavali z žongliranjem med moderno klasiko in vintage ekstremi iz 90-ih. Letošnjo pomlad posezite po živih odtenkih rdeče in oplemenitite kombinacijo oblačil tako na delovnem mestu kot na zabavi. Za končno dovršenost modnega videza RESERVED predlaga izrazite dodatke — lakast nahrbtnik ali srebrna torba s širšim trakom, ki bosta poskrbela, da boste izstopali v še tako običajni kombinaciji.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Oblačila iz prve pomladne pošiljke so vam že na voljo na www.reserved.com.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si