Izbrani filmi za prihajajoče poletne večere

Filmi z metuljčki v trebuhu 

Novi filmi na Pickbox NOW so polni hollywoodskih zvezd in idealni za metuljčke v trebuhu. Sprostite se ob zabavnih komedijah, toplih dramah in romantičnih filmih z nekaterimi najslavnejšimi igralci današnjega časa.

Anne Hathaway, Ellen Page, Sarah Jessica Parker,  Chloë Grace Moretz, Ewan McGregor, Mark Whalberg, Daniel Craig in Dennis Quaid so samo nekateri od znanih hollywoodskih zvezd, ki jih lahko vidimo v filmskih uspešnicah na Pickbox NOW.

 

Becoming Jane

 

Zvezdniška igralska plejada v filmu Pametni ljudlje (Smart People)

V ameriški komediji Pametni ljudlje (Smart People) igra kup zvezdnikov, kot so Dennis Quaid, Ellen Page in Sarah Jessice Parker. Stari profesor Lawrence (Dennis Quaid) je po ženini smrti postal zagrenjeni ekscentrik. Odtujil se je od sina, hčerko (Ellen Page) pa spremenil v karieristko brez prijateljev. Ko pomisli, da razume vse o življenju, se zaljubi v bivšo študentko (Sarah Jessica Parker) in življenje se mu postavi na glavo.

 

Anne Hathaway kot mlada Jane Austen

Romantična drama Ljubljena Jane (Becoming Jane) je biografski portret pisateljice Jane Austen, preden je zaslovela. Zgodba filma z Anne Hathaway v glavni vlogi je umeščena v leto 1795, ko se starši mlade Jane poskusijo dogovoriti za poroko z zagotovljenim družbenim statusom. Navkljub naporom se Jane zaljubi v mladega Irca, romanca pa prinaša številna tveganja.

 

Filmi z Ewanom McGregorjem

Britanska komična drama Boj do konca (Brassed Off) z mladim Ewanom McGregorjem v glavni vlogi je idealna za pomladne metuljčke. Film, posnet po resničnih dogodkih, je zgodba o glasbeni skupini rudarjev in o njihovem boju proti zaprtju rudnika.

Plitvi grob (Shallow Grave) je britanska kriminalistična komedija prav tako z Ewanom McGregorjem v glavni vlogi. Film je režiserski prvenec Dannyja Boyla (Trainspotting, Slumdog Millionaire) in prvi McGregorojev celovečerni film. Trije čudaški ljudje končno najdejo novega sostanovalca, vendar se morajo domisliti, kaj bodo naredili z njim, ko ga najdejo mrtvega. Napetost med trojico je vse večja, zgodba pa jih bo odnesla v veliko neverjetnih smeri.

 

Daniel Craig v komičnem neodvisnem filmu Hotel Splendide

Genialnega Daniela Craiga glejte v britanski črni komediji neodvisne produkcije Hotel Splendide. V filmu spremljamo družino Blanche, ki vodi zdravilišče na otoku, do kamor je mogoče priti samo s trajektom. Po smrti mame, ki je vse vodila, otroci poskušajo prevzeti vajeti. Kmalu na otok nenapovedano pride Kath, bivša kuharica, v katero je zaljubljen eden od sinov. S svojim prihodom razburka vodo, družinski posel pa postavi na glavo.

 

Hotel Splendide

 

Mark Wahlberg kot znani nogometaš v filmu Nepremagljivi (Invincible)

Z Markom Wahlbergom v glavni vlogi je film Nepremagljivi ( Invincible) športna drama, posneta po resničnih dogodkih. Wahlberg igra Vincea Papaleja, igralca ameriškega nogometa za Philadephia Eaglese. Preprost in avtentičen film pošilja iskreno in pozitivno sporočilo, polno športnega navdušenja.

 

Chloë Grace Moretz in Isabelle Huppert kot nenavadni prijateljici v filmu Greta

Psihološki triler Greta je zgodba o odnosu mlade ženske in osamljene vdove, ki iz prijateljstva preraste v obsedenost. Isabelle Huppert je ena najbolj znanih francoskih igralk, Chloë Grace Moretz pa je mlada ameriška igralka, ki ima na seznamu že kar nekaj filmskih uspešnic.

 

Alice Eve kot bogata vdova v filmu Čebele delajo med (Bees Make Honey)

Črna komedija Čebele delajo med (Bees Make Honey) kombinira elemente komedije, drame in detektivke. Alice Eve igra vdovo, ki v Angliji leta 1935 hoče rešiti umor svojega moža. Pripravi druženje in zbere svoje vplivne prijatelje, da bi ji pri tem pomagali.

 

Bees Make Honey

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si