Izdelki JOHNSON’S® s prenovljeno vsebino in embalažo

Preobrazba skozi inovacijo: JOHNSON’S® pripravil največje ponovno lansiranje izdelkov v 125-letni zgodovini blagovne znamke in jih v Minicityju predstavil nosečnicam in mamicam

Podjetje JOHNSON’S® je danes v kreativnem otroškem mestu Minicity Ljubljana predstavilo več kot trideset izdelkov z izboljšano sestavo in s prenovljeno embalažo, ki sta rezultat upoštevanja 26 tisoč glasov potrošnikov. S poslanstvom, ustvariti najbolj nežne izdelke za nego otroka, ki temeljijo na znanosti in preizkusih, je JOHNSON’S® svoje izdelke preoblikoval tako, da zadovoljijo potrebe današnjih, sodobnih staršev z izdelki in embalažami, ki zagotavljajo najboljše za otroka. Ti so zdaj še bolj nežni do otroške kože in las, z več naravnimi sestavinami in zasnovani tako, da zmanjšujejo možnost pojava alergij. Prav tako pa s prenovljeno kolekcijo varujejo okolje, saj je nova embalaža razgradljiva, ima ergonomsko obliko, ki je enostavna za držanje, vsaka pa ima na etiketi tudi pokazatelj starosti, ki je v pomoč staršem pri orientaciji med policami pri nakupu.  

Predstavitev in preizkušanje novih izdelkov JOHNSON’S® sta pod streho Minicityja navdušila zbrane novinarje in blogerje, predvsem pa številne mlade mamice in nosečnice, več kot 80 se jih je srečalo z novo linijo in izdelke tudi preizkusilo.

»Pozorno sem prisluhnila predavanju dermatologinje in glede na vlogo dojenčkove kože, ki otroka ščiti pred zunanjim svetom, ga brani pred okužbami in uravnava notranjo temperaturo, moram potrditi, da je izbira kozmetike za najmlajše res pomembna, zato sem vesela, da je Johnson`s na trg umestil še bolj dodelano ponudbo, primerno za različna starostna obdobja otrok,« je povedala mamica dveh deklic, pevka in podjetnica  Rebeka Dremelj.

Prav tako se uporabe nove linije otroške kozmetike veseli modna oblikovalka Urška Drofenik, ki je na srečanju povedala:

»Zelo lepo izpeljan dogodek, bogat obisk medijev in znanih obrazov v Minicityju, veliko radovednih nosečnic in pa krasen pridih mehkega bombaža, ki je ponazoril linijo CottonTouch za najmlajše. Spodbujam nenehno izobraževanje, sploh ko je v središču otrok, in verjamem, da bodo danes zbrane bodoče mamice z veseljem posegale po izdelkih Johnson`s CottonTouch z visoko kvaliteto sestavin.”

Novosti JOHNSON`S so pozdravile tudi TV-voditeljica Jerca Zajc Šušteršič, balerina Ana Klašnja, voditeljica Oriana Girotto, ustanoviteljica Nosecka.net Danaja Oblak, podjetnica Zori Jakolin in druge znane mamice.

Srečanje in prvi stik s prenovljeno linijo za otroke JOHNSON’S® se je nadaljevalo  s praktično delavnico razgibavanja in masaže dojenčkov, ki jo je izvedla strokovnjakinja na področju gibalnega razvoja dojenčkov iz podjetja Pedosana.

»Dotik je najosnovnejše, najbolj neposredno in prvo sredstvo za sporazumevanje in povezavo med otrokom in materjo ter s svetom okoli njega. Posreduje občutek varnosti in igra ključno vlogo v zgodnjem telesnem, spoznavnem, čustvenem in socialnem razvoju otroka. Poleg dotika kože s kožo, ki ga otrok izkusi ob dojenju in pestovanju, ga je lahko deležen tudi prek masaže, z božanjem, nego in s kopanjem. Zato še posebej pozdravljamo olja in produkte naravnega izvora in brez slabih primesi, saj dojenček potrebuje le najboljše,« je povedala Vesna Cerar, direktorica in soustanoviteljica podjetja PEDOSANA.

Predstavnici podjetja Lomas, Nataša Žunec in Maja Logar z organizatorko dogodka Jasno Žaler Culiberg

O negi občutljive kože novorojenčkov je spregovorila Mirjam Butina Rogl, dr. med., specialistka dermatovenerologije iz Dermatologije BR, višja predavateljica na VIST: »Zgradba kože dojenčka in odraslega se razlikujeta po debelini rožene plasti vrhnjice, velikosti celic vrhnjice in vsebnosti naravnih vlažilnih faktorjev. Posledično vsebuje koža dojenčka sicer več vlage, a jo hitreje izgublja, in ker se zaščita pred zunanjimi dejavniki še razvija, se lahko nekoliko razlikuje tudi pH zaščitnega kislo-maščobnega plašča in posledično poseljevanje z mikroorganizmi. Prav zato je pomembna izbira kozmetike, ki mora biti pri otroku skrbno izbrana in kakovostna

Da so za nežno otroško kožo najprimernejši čim bolj naravni izdelki, brez barvil, sulfatov in parabena, je povedala tudi Gordana Njenjić iz Zbornice zdravstvene in babiške nege, Sekcije medicinskih sester in babic, ki priporoča izdelke JOHNSON’S®.

»Naredili smo anketo med našimi babicami in v visokem odstotku se je izkazalo, da babice kozmetiko JOHNSON`S odlično poznajo in jo tudi priporočajo. V našem strokovnem združenju smo zahtevali strokovne razlage in klinične raziskave produktov ter jih tudi dobili, zato z veseljem priporočamo kozmetiko Johnson`s za najmlajše, kar smo pokazali tudi s podelitvijo žiga Večina slovenskih babic priporoča Johnson`s Baby.«

Izdelki JOHNSON’S® so prepričali ne le starše, pač pa tudi strokovnjake, kar potrjuje tudi Aleksander Merlo, dr. med., spec. ginekologije in porodništva, Moj ginekolog leta 2019 po izboru revije Viva:

»Že iz svojega otroštva se spominjam embalaže izdelkov Johnson’s®, ki so jih uporabljale naše mame. Je znamka, ki obstaja več kot stoletje in ob poplavi novih preparatov pozdravljam kakovost izdelkov Johnson’s®, kar potrjujejo njihovi certifikati že od samega začetka.«

Že več kot 125 let je blagovna znamka JOHNSON’S® zaupanja vreden strokovnjak na področju nege otroške kože. Vsi izdelki JOHNSON’S® so dermatološko preizkušeni in zasnovani tako, da zmanjšujejo možnost pojava alergij.

Ponovno lansiranje pa zajema ne le preoblikovanje formul obstoječih izdelkov, pač pa tudi vpeljavo revolucionarne tehnologije in znanstvenih spoznanj s področja nege otroške kože. Nova linija JOHNSON’S® CottonTouch je posebej zasnovana za nego občutljive kože novorojenčkov. Izredno nežna in odlično pH uravnotežena gel za prhanje in losjon vsebujeta izvleček pravega bombaža, ki poudarja nežen dotik.

Vsi novi izdelki JOHNSON’S® so skrbno zasnovani in jih lahko razvrstimo v štiri kategorije: izdelki Newborn za nego novorojenčkov že od prvega dne dalje, izdelki Activebaby za nego aktivnih dojenčkov v gibanju do 6. meseca starosti, izdelki Kids za nego samostojnih malčkov, ki hodijo, od treh let naprej pa nepozabni, že ikonični, klasični izdelki za vso družino in vse starosti.

Nad izdelki JOHNSON’S® je navdušena tudi gostiteljica dogodka Jasna Žaler Culiberg, solastnica in direktorica razvoja poslovanja v Minicityju:

»Pet otrok v naši domači kopalnici potrebuje kar precej kozmetičnih izdelkov in JOHNSON’S® je  pogosto pri nas doma, tako za otroke kot za naju. Zato me še toliko bolj veseli, ker sem na današnjem dogodku v dvojni vlogi – kot zadovoljna uporabnica in kot gostiteljica pri lansiranju novosti na trg. Naše otroško mesto je namreč več kot odličen kraj za predstavitev storitev in produktov, namenjenih otrokom in staršem, in letos jih bomo gostili še kar nekaj. Vesela sem, da so se danes predstavili tudi iz podjetja Pedosana, ki skrbi za zdravo razgibavanje malčkov, Svet metraže je prijazno poskrbel za dekoracijo z blagom, Party shop za bogato okrasitev z baloni, Čist kjut in Momax pa za postavitev idilične otroške sobe in ambienta za masažo otrok.«

Prenovljena linija izdelkov JOHNSON’S® bo od 1. maja naprej na voljo v vseh večjih trgovinah in drogerijah po Sloveniji.

Za prisotnost izdelkov v Sloveniji vse od leta 2006 skrbi podjetje Lomas, ki kot eno pomembnejših logistično-distributerskih podjetij v Sloveniji v svojem portfelju združuje veliko število priznanih blagovnih znamk s področja osebne higiene in kozmetike, čistil za gospodinjstvo, prehrane in tehnike, med njimi tudi Johnson`s.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si