Izpolnite želje vaše kože

 

Ali svoji koži posvečate dovolj pozornosti? V hladnih dneh koža obraza zahteva posebno nego, da bi ohranila svoj naravni sijaj in udobje, zato svoji koži podarite najljubšo Vichyjevo nego za obraz in jo nagradite z lepim videzom, Vichy pa bo nagradil vas – z žametno torbico z vzorci izdelkov Vichy za nego obraza, telesa in las.

Koža živi v dinamičnem ravnovesju, ki se spreminja iz dneva v dan, in je odvisna od različnih notranjih in zunanjih dejavnikov, zato je treba zanjo skrbeti vsak dan, še posebej v zimskem času. Vichy meni, da je ne glede na starost, način življenja ali vrsto kože s pravilno rutino čiščenja in nege mogoče preoblikovati kožo in doseči svoj ideal. V prazničnem času poskrbite, da bo poleg lučk in božičnih okraskov sijala tudi vaša koža.

Pri tem so vam lahko v pomoč Vichyjeve linije izdelkov:

AQUALIA THERMAL DINAMIČNO VLAŽENJE je linija izdelkov za občutljivo kožo obraza, ki učinkovito vlaži izsušene predele obraza. Poleg vlaženja Aqualia Thermal tudi globinsko krepi kožo in ji daje bolj svež ter sijoč videz.

IDÉALIA je nega, ki koži zagotavlja zdrav sijaj, poenoti polt, gladi njeno površino in zmanjšuje gube. Izdelek je ustvarjen kot nalašč za nego kože s prvimi znaki staranja, kot so prve gube, pomanjkanje sijaja in neenakomerna polt.

LIFTACTIV je progresivna nega za korekcijo gub in čvrstosti kože, ki iz dneva v dan zagotavlja učinek liftinga. Liftactiv Supreme omogoča boj proti staranju kože čez dan in nudi takojšen občutek zglajene in enakomerne površine kože.

NEOVADIOL je linija izdelkov v obliki nadomestne kozmetike, ki obnavlja mladosten videz kože in deluje na tri vidne posledice menopavze na koži: občutek gostote, preoblikovane obrazne linije in sijočo polt.

NORMADERM je popolna linija za čiščenje in nego kože, ki je namenjena boju proti nepravilnostim na odrasli koži.

SLOW ÂGE je prva Vichyjeva “slow ageing” nega z učinkovitostjo proti znakom staranja, ki se pojavijo pod vplivom okolja (UV žarkov, onesnaženja), čustev (stresa, utrujenosti) in življenjskih navad. Slow Âge deluje na znake staranja v nastajanju: od diskromije do temnih lis, od izgube tonusa do pomanjkanja polnosti kože.

Vichy vas ob nakupu najljubšega izdelka za nego obraza obdaruje

Ob nakupu najljubšega izdelka za nego obraza iz linij Idealia, Liftactiv, Neovadiol, Slow Age, Normaderm ali Aqualia Vichy podarja žametno torbico s 100-ml mlečnim serumom Ideal body, ki bo navlažil vašo kožo in jo naredil lepo skozi vse leto. Poleg tega boste za darilo prejeli še vzorce Dercos šampona za občutljivo lasišče, 7 ml, Purete Thermale gela za čiščenje obraza, 3 ml, in Teint Ideal tekočega pudra, 1 ml.


 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si