Izšla je nova številka revije GRAZIA!

Od danes naprej vas na prodajnih policah čaka nova številka revije GRAZIA, ki je tokrat še posebej edinstvena. Zakaj? Naslovnica revije in lepotna zgodba, ki jo najdete v njej, je namreč posneta z vrhunskim in vsestranskim pametnim telefonom Huawei P50 Pro! Nastala je v sodelovanju s samimi profesionalci – modnim fotografom Tiborjem Golobom, priznanim vizažistom z umetniškim imenom Empera in modelom, ki se lahko pohvali z nekaj nazivi državne prvakinje v umetnostnem drsanju Lidio Shakhovo.

„Še nikoli nisem fotografiral za naslovnico s telefonom. Izkušnja ne bi mogla biti boljša, saj sem v ta namen lahko delal z daleč najboljšim telefonom, kar jih je. Fotografije, ki jih posnamem s Huawei P50 Pro, spominjajo na fotografije z zrcalno refleksnim fotoaparatom,” je ob tem povedal fotograf Tibor Golob.

Fotograf Tibor Golob, FOTO: Kevin Mori

Poleg edinstvene naslovnice in lepotne zgodbe, pa vas bo nova GRAZIA navdušila tudi z ekskluzivnimi vsebinami s tednov mode, barvnim modnim navdihom, izbranimi intervjuji s priznano novinarko in publicistko Ireno Štaudohar ter dolgoletnim novinarjem in modnim oblikovalcem Alešem Čakšem, ter z ostalimi vsebinami s sveta mode, lepote in življenjskega sloga. Med drugim v novi GRAZII preberite tudi, kdo je moški meseca, sprašujemo pa se tudi, kaj hoče ženska in kaj moški.

#HuaweiP50Pro

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si