Izšla je nova številka revije Lisca!

20160926_101905

Komaj smo slekli kopalke, pa so naše misli že usmerjene v čutno jesensko perilo in prekrasno novoletno obdobje, ki zahteva upoštevanje zakonitosti pri izboru perila. Z modnimi novostmi, ki jih je prinesla letošnja jesen, vas seznanja nova življenjsko-stilna revija Lisca.

Ženska se v pravem perilu počuti zmagovalno in prav nič drugače ne velja za moške. Zato je v tokratni reviji precej pozornosti namenjene tudi moškim. V reviji si lahko med drugim preberete, kateri so ključi do uspeha znanih Slovencev,  in intervju s sevniškim rokometašem Blažem Jancem. V reviji si boste lahko prebrale nasvete za ličenje priznane vizažistke Martine Vrhovnik ali poiskale navdih za pravi izbor perila in oblačil za različne dnevne in večerne priložnosti. Tudi tiste, ki izbirate perilo v večjih velikosti, boste v reviji našle precej uporabnih nasvetov in izbranih modelov perila. Poudarite lepoto svojih oblin, v Liscinih kolekcijah bo vsaka zasijala v vsej svoji popolnosti.

Nova revija je na voljo brezplačno na Liscinih prodajnih mestih, prelistate pa jo lahko tudi v spletni različici na www.lisca.si. In ne spreglejte nagradne igre “Vsakdo je unikaten”, kjer lahko z malo sreče osvojite lepe nagrade – zmagovalka/ec bo prejel/a bon Lisca v vrednosti 200 eur.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si