Jacquemus navdušil z novo kolekcijo

Simon Porte Jacquemus predstavil novo FW21 kolekcijo, polno barv, detajlov in silhuet.

Po tem, ko je Jacquemus v preteklosti navduševal z modnimi revijami na poljih sivke v Provansi in pšeničnih poljih zunaj Pariza, je tokrat po skoraj enem letu priredil modno revijo v filmskem studiu na obrobju francoske prestolnice. Naslovil jo je La Montagne, ki v francoščini pomeni gora.

Za razliko od njegovih prejšnjih modnih revij, je bila tokrat scena povsem preprosta: zelena trava in modro ozadje. »Želel sem se osredotočiti na oblačila, silhuete, barve, tkanine, detajle in energijo modelov. Želel sem, da je set minimalen in izrazit, ki poustvari podobo abstraktne umetniške gore, ki je tudi navdih kolekcije,« je dejal Jacquemus na rumeni vizitki, ki so goste pričakale na njihovih sedežih.

Njegovo kolekcijo so tako zaznamovale žive barve, kot so roza, rdeča, neon rumena in nebesno modra ter številni detajli s traki in pasovi. Med manekenkami smo lahko opazili tudi Kendall Jenner, ki je po modni brvi v Parizu hodila prvič po začetku pandemije koronavirusa, Bello Hadid in Mico Argañaraz.

Grazia vam predstavlja pet najljubših stylingov iz modne revije, vsa oblačila iz te kolekcije pa so na voljo na uradni spletni strani Jacquemus.

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si