Jan Kovačič užival v vročem poletju

Brezskrbno poletje s pravim mobilnim paketom

Priljubljeni osebni trener Jan Kovačič je poleti užival na morju in v prelepi dolini Soče. Čeprav so bili vroči dnevi namenjeni oddihu, je pridno treniral tako v telovadnici kot tudi v naravi. Njegove podvige in vragolije lahko spremljamo prek njegovega IG profila, kjer je pred časom objavil fotografijo iz morja in povedal, da je zadovoljen uporabnik HoT-a, HOFER Telekoma.

 

 

Brezskrbne Janove počitnice s pravim mobilnim paketom

Njegove počitnice so bile brezskrbne tudi s pomočjo HoT mobilne telefonije in interneta po HOFER ceni. Ker paketi HoT vključujejo ogromne količine prenosa podatkov, se Janu ni treba ukvarjati z iskanjem WI-FI povezav. Na svojem IG profilu lahko brez skrbi kadar koli objavlja fotografije in ustvarja zgodbe. Redno tudi spremlja, kje so in kaj delajo njegovi prijatelji.

 

Preprosto upravljanje prek spleta

Med letom je Janov urnik zelo natrpan, poleti pa rad uživa v naravi. HOFERjeva mobilna telefonija mu je všeč, saj vse lahko uredi sam prek spleta in si s tem prihrani marsikatero pot, predvsem pa čas, ki bi ga sicer porabil s čakanjem v vrsti. Tudi telefonsko številko je prenesel na HoT prek spletne aplikacije. Drugi operaterji večinoma zaračunavajo za spremembe paketov, pri HoT-u pa z enim klikom v mobilni aplikaciji lahko povsem brezplačno uredi tudi spremembo paketa.

 

 

Brezplačna menjava paketov in brez dodatnih stroškov

Najbolj priljubljen paket pri HoT-u je HoT MAXI, ki za 9,99 evra na mesec poleg brezplačnih minut in SMS-ov ponuja še 30 GB prenosa podatkov. Še več prenosa podatkov je s 60 GB za 14,99 evra na mesec na voljo v paketu HoT EXTRA. In kaj je Janu še všeč pri HoT-u? Ve, da mu nikoli ne bo treba plačevati več, saj HoT nikdar ne bo povišal cen paketov ali mu zaračunaval dodatnih stroškov. In vse to brez vezave, saj pri HoT-u iste cene veljajo za vse.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si