Jan Kovačič v kampanji prestižne lepotne znamke

Znani osebni trener svojega videza ne prepušča naključju, zato mu je sodelovanje z uveljavljeno lepotno znamko pisano na kožo!

Jan Kovačič je v lepotni svet zakorakal kot maneken in model, zato nikakor ne preseneča, da mu je skrb za videz ključnega pomena v vsakodnevnem življenju.

Dercos Aminexil za moške – odgovor na izpadanje las pri moških

Priljubljen osebni trener, ki ga je širša javnost spoznala v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, v telovadnici ure in ure do meja skrajnosti preizkuša svoje telo. Nam je vzel dih v novi video kampanji za lasno kozmetiko, v kateri se očitno vidi, kako dosleden je Jan pri prehrani in treningih, zdrav način življenja in ustrezna nega pa skrbita, da Jan s svojo frizuro vedno znova blesti tudi pod sojem žarometov ali pred fotografskim objektivom.

»Jan Kovačič je izbral Dercos!«

 »Čeprav je moj urnik vsakodnevno osredotočen na treninge in svoje pridne stranke, ki sledijo mojim nasvetom in zaupajo, da so le-ti ključ do bolj kvalitetnega življenja, sem rad tudi urejen. Tukaj mi nasproti pridejo izdelki iz linije Dercos Aminexil za moške. Uporaba je enostavna in smo ji kos tudi moški, ki se ne rokujemo vsakodnevno z lepotilnimi pripravki, a si hkrati želimo dobro izgledati,« pripoveduje priljubljeni osebni trener in ponosno dodaja: »Želim si zdravih las, moji lasje pa so izbrali DERCOS!«

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si