Jana Koteska postala ambasadorka oblačil iz organskega bombaža!

Marx organic (12)

Blagovna znamka MARX je izdala prvo kolekcijo iz izbranega stoodstotno organskega bombaža MARX organic, ki je narejena posebno skrbno in pozorno, prijazno do kože in narave. Posebna kolekcija spodbuja ljubezen do življenja in prijaznost do sebe, saj temelji na skrbi zase in za naš planet ter na nošnji oblačil iz izbranega stoodstotno organskega bombaža, brez koži in telesu škodljivih snovi.

Marx organic (9)

Vsak kos je skrbno izbran in spoštuje tradicijo, saj vključuje elemente ročnega vezenja in naivnih ilustracij. Z novimi izdelki MARX boste povsod čutili domačnost in se na vsakem koraku počutili udobno kot doma.

Marx organic (14)

Ambasadorka prve kolekcije MARX organic je model, oblikovalka in blogerka Jana Koteska, ki je kolekcijo tudi soustvarjala. Jana se osebno zavzema za zdravo in kreativno življenje v sožitju z naravo, zato nihče ne bi mogel bolje odigrati vloge modela za tako čutno kolekcijo. “Oblačila so ustvarjena s posebno skrbjo zase in za naš planet, čemur bi morali vsi posvetiti več pozornosti,” meni Jana.

Kolekcija MARX organic je rezultat start up projekta zaposlenih Sportine Group. Podjetniško idejo o oblačilih iz organskega bombaža je razvila in testirala skupina Sportinovcev, ki prihajajo iz popolnoma različnih oddelkov. Koncept temelji na ugotovitvi, da je našim strankam vse bolj pomembno ohranjanje naravnega okolja in posledično tudi, kakšna oblačila izbirajo. Ideja je bila zato opažena ter je pričakovano in logično nadaljevanje inovativnosti v razvoju blagovne znamke MARX.

Marx organic (4)

V trgovinah MARX in Sportina bodo pričarali občutek domačnosti in skrbi za naravo že med nakupovanjem. Ob nakupu nove kolekcije prejmete vrečko iz organskega bombaža, ki bo poskrbela za nežno shranjevanje vaših novih oblačil.

Marx organic (6)

Vzemite si čas zase. Razvajajte se v udobju naravnih materialov iz organskega bombaža, posvetite se skrbi zase in obiščite trgovine MARX ter Sportina!

Marx organic (5)

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si