Januarja je čas za DETOX! Kako se ga lotiti?

Čas je za DETOX!

V prazničnem času ponavadi ne pazimo na to, kaj in koliko pojemo in popijemo. Zato je ena izmed najpogostejših novoletnih zaobljub zdravo prehranjevanje in intenzivnejša športna aktivnost. Mi kot prvo med novoletnimi zaobljubami izbiramo čiščenje telesa. Zakaj?

 

@Sanne Vloet

 

Razstrupljanje telesa se že stoletja uporablja v številnih kulturah po vsem svetu. Gre za čiščenje in negovanje telesa od znotraj, saj imajo ključno vlogo pri detoksikaciji naši notranji organi, predvsem jetra, ledvice in prebavni trakt.

Z odstranitvijo toksinov in hranjenjem z zdravimi hranil lahko razstrupljanje pomaga pri preprečevanju različnih težav in pripomore k boljšemu počutju. Pri tem si lahko pomagate s prehranskimi dopolnili na osnovi visoko kakovostnih naravnih rastlinskih izvlečkov.

Arkofluides® Detox Bio je prehransko dopolnilo z regratom, črnim bezgom, črno redkvijo in limono. Regrat podpira naravni mehanizem za čiščenje telesa in spodbuja izločanje toksinov, črni bezeg podpira izločanje vode iz ledvic, medtem ko črna redkev prispeva k ugodju prebave. Arkofluides® Detox Bio je ekološki izdelek, ki je brez konzervansov, sladil in alkohola.

Arkofluides® Detox Bio.

* Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Cena za 20 steklenih ampul: 16,50 €

 

Izdelki laboratorija Arkopharma so na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah ter v spletni trgovini www.sophia.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si