Je Kate Middleton ponovno noseča?

Ali priljubljena vojvodinja Cambriška zares pričakuje tretjega otroka?

The Christening Of Princess Charlotte Of Cambridge

Vir iz bližine kraljeve družine je za Hollywood Life povedal, da je Kate Middleton pripravljena na novega otroka, vse bolj glasne pa so tudi govorice, da naj bi bila že v zgodnji fazi nosečnosti.

„Kate je sicer rodila pred 4 meseci, a že razmišlja o naslednjem koraku. Nedvomno si tretjega otroka želi roditi do 35. leta, to pa zato, da jih lahko ima še več do 40. Vojvodinja je odrasla z bratom in sestro, zato si tako želi tudi za svoje otroke,“ je povedal skriti vir.

Nekateri mediji tudi poročajo, da naj bi se Kate po rojstvu princese Charlotte spopadala s poporodno depresijo in je zaradi tega preložila nekaj kraljevih obveznosti, medtem pa so pri reviji Star prepričani,  da se je iz javnosti umaknila zaradi tretje nosečnosti.

Prejšnji mesec bi se Kate denimo morala udeležiti poroke Daisy Dickson in Beara Macleana, ki je Williamov dolgoletni prijatelj, vendar je namesto nje na poroko s princem prišla njena sestra Pippa Middleton.

Še julija je Kate opravljala svoje kraljeve dolžnosti in se z Williamom udeleževala dogodkov.

 

„William se je odločil, da je njeno zdravje na prvem mestu. Tako je Kate dan preživela doma, kjer se igrala z Georgom in Charlotte. Pippa je z veseljem spremljala princa Williama na poroki in Kate ve, da se lahko vedno zanese na svojo sestro,“ je za revijo Star še povedal skriti vir.

Če je priljubljena princesa zares noseča, pa bomo videli kmalu … GRAZIA bo seveda spremljala dogajanje in vas obveščala!

Se bo Georgu in Charlotte pridružil/a bratec ali sestrica?

 

Foto: Getty, HRH Duchess of Cambridge

FOTO utrinke s krsta princese Charlotte si oglejte TUKAJ!

Vas zanima, kaj je princ William povedal o Kate kot mamici? Za video intervju kliknite TUKAJ!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si