Je Kim res objavila fotografijo svoje poporodne postave?

Včeraj se je Kim Kardashian odločila, da bo spet ‘zrušila internet’ in objavila golo fotografijo, pod katero je zapisala: „Ko nimaš ničesar obleči …” Tuji mediji so takoj zagrabili za vabo in internet so preplavili naslovi, ki predpostavljajo, da zvezdnica tako izgleda samo 13 tednov po porodu njenega sina Sainta Westa.

KIM_2

Če odmislimo, da ne vemo, kaj točno naj bi Kim sporočala s svojimi golimi selfiji, naj omenimo, da zvezdnica najverjetneje ni delila fotografijo poporodne postave. Kratke svetle lase je nazadnje namreč imela lani, ko je skupaj s soprogom, raperjem Kanyejem Westom, in hčerko North obiskala pariški teden mode. Kim tudi ni nikjer zapisala, da gre za aktualno fotografijo in vsi vemo, da pogosto deli tudi stare fotografije. Prav tako so paparaci zvezdnico ujeli le nekaj dni nazaj in kot je razvidno iz spodnje fotografije, ostaja temnolaska.

51985682 Reality star Kim Kardashian was spotted at Epione in Beverly Hills, California on March 2, 2016. Kim is getting sued by the driver she ran into during an accident in March 2014. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Ker pa včerajšnji goli selfie očitno ni vzbudil dovolj pozornosti, se je mama dveh otrok odločila, da objavi še eno golo fotografijo, tokrat s temnimi lasmi. Le-to je podpisala s ‘hashtagom’ #liberated, javnosti pa na mednarodni dan žena torej sporoča, da se gola počuti osvobojena.

KIM_1

35-letnica je bila na twitterju deležna tudi številnih kritik glede objave svoje včerajšnje fotografije. Marsikdo ji namreč očita, da kot vzornica številnih mladih deklet ne bi smela toliko poudarjati golote in telesa kot objekta … Kaj pa menite vi? 😛

Foto: JLP, Instagram (@kimkardashian)

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si