Je odstranjevanje ličil lahko vaš najljubši korak lepotne rutine?

Od danes naprej se boste veselile večerne lepotne rutine … 3, 2, 1 – nežno in dišeče čiščenje obraza!

 

Foto: @Nuxe

Zelo učinkovita, zelo nežna

Odkrijte neustavljiv užitek nežnega in učinkovitega čiščenja in odstranjevanja ličil: veganske formule, ki združujejo pomirjujoče lastnosti rožne vode in kompleks Skin-respect, ki vsebuje vlažilne sladkorje 100% rastlinskega izvora. In fantastična paleta čutnih tekstur za izpolnitev vseh želja!

 

Učinkovito odstranjevanje ličil, ki ohranja naravno kožno ravnovesje

Very rose ponuja popolno razmerje med visoko učinkovitostjo in spoštovanjem naravnega kožnega ravnovesja v formulah, ki vsebujejo fiziološki pH, ki je podoben pH kože. Nuxe je na podlagi raziskav skrbno izbral najbolj primerne čistilne sestavine, ki zagotavljajo učinkovito odstranjevanje vsakodnevnih nečistoč s kože, obenem pa ohranjajo njen ekosistem: to je pokazala kvantitativna študija, ki je primerjala kožno floro pred in po 28 dneh uporabe. Za še bolj nežno delovanje je čistilnim sestavinam dodan poseben kompleks Skin-respect, ki je sestavljen iz vlažilnih sladkorjev 100% rastlinskega izvora.

 

Teksture in dišava prinašajo rožnat sijaj užitka

Izdelki Very rose prinašajo nov užitek odstranjevanja ličil in ritual čiščenja kože z inovativnimi in čutnimi teksturami, ki nosijo prepoznaven Nuxe podpis. Od svežine do mehkobe, vsak izmed njih igra drugačno čutno melodijo, ki zagotovljeno prebudi vse naše čute. Vsem pa je skupna nova dišava, ki je moderna in sveža kot cvetni list.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si