Je to najbolj obstojno rdečilo za ustnice?

Dramatically Different Lipstick Shaping Lip Colour je rdečilo za ustnice, ki gladi in definira ustnice, hkrati pa zagotavlja do 8 urno obstojnost barve.

Sanje vsake ženske, ko je govora o popolnem rdečilu za ustnice, so tudi sanje GRAZIE in prav v tem trenutku jih uresničuje z novim kozmetičnim izdelkom Dramatically Different Lipstick Shaping Lip Colour.

Nova Dramatically Different Lipstick Shaping Lip Colour združuje dediščino in avtentičnost s Clinique filozofijo barvne nege (obstojni pigmenti, ki so hkrati negovalni). Ta šminka se ponaša z univerzalnim 3D bisernim središčem in edinstveno oblikovano konico, ki omogoča natančen nanos in takojšnjo vizualno popolnost ustnic. Bogata tekstura je napolnjena z aktivnimi sestavinami, ki omogočajo, da ustnice postanejo polnejše in bolj odporne. Razlika je dramatična.

Kako deluje?

Daje izjemen gladilen učinek, optično zapolni brazdice in črte ustnic.

Lahkotna tekstura se ne nalaga v brazde ustnic tudi po 6 urah od nanosa.

Zahvaljujoč središčnemu jedru, obogatenim s peptidi in sredstvi za glajenje ustnic, postanejo te po nanosu bolj mehke, gladke in definirane.

S pomočjo posebne tehnologije vezave vlage, zagotavlja takojšen in dolgotrajen učinek vlaženja.

Dolgotrajno nošenje ne povzroča izsušitve ustnic, kljub izjemni obstojnosti pigmentov, ki ne zbledijo do 8 ur.

Rdečilo je oblikovano tako, da omogoča natančen nanos na kakršnokoli obliko, velikost ustnic, sama konjica pa omogoča enostavno oblikovanje Kupidovega loka.

Prekrivnost:

Srednje do popolno.

Kako se nanaša:

Apliciramo na čiste, suhe ustnice. Nanos je izjemno enostaven zaradi sem oblike konice.

12 različnih odtenkov, različnih intenzivnosti in z različnim finišem.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si