Je to nova it frizura med slavnimi dekleti?

One Teaspoon: Backstage - MAFW

Da bo tako močno nakodrana frizura, ki spominja na afro kodre, še kdaj v modi, si nismo mislili. Četudi je bila trajna v preteklem letu v trendu, smo bili prepričani, da bo to le muha enodnevnica, ki bo hitro zašla v pozabo. A ko en trend vzljubita sestri Bella in Gigi Hadid, pri tem pa se jima pridruži še Hailey Baldwin, je jasno, da bo postal vesoljno popularen hit.

display-1display_Ra7cl

Najprej je na svojem Instagramu fotografijo z divjimi kodri objavila Bella, nato ji je sledila še Gigi, ki nas je s svojo objavo nostalgično ponesla nekam v 80-a leta. Nato pa je vročo frizuro na svoji glavi Instagram sledilcem predstavila še Hailey in razkrila, da jo je izdelal frizer Frankie Foye.

display-2

Seveda ne moremo niti prelepe Halle Berry, ki je na rdeči preprogi podelitve nagrad Oskarjev presenetila z drzno frizuro in elegantno toaleto popestrila z razkošnimi in igrivimi afro kodri, ki pa jih glede na svoje korenine tudi odlično nosi. Grazia je prepričana, da ste ob ogledu fotografij to frizuro vzljubile tudi ve, zato hitro poprimite za navijalkami in peno za lase ter začnite z ustvarjanjem …

89th Annual Academy Awards - Arrivals

Foto: Instagram, Getty Images

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si