Je vaša koža pripravljena na sonce?

Sonce je tu – poskrbite za odlično zaščito kože obraza

Poletje že trka na vrata. Topli in vedno daljši dnevi nas vabijo v naravo. Sprehodi s partnerjem, kolesarjenje z družino, vrtičkanje ali sproščanje na terasi – NIVEA SUN kreme za zaščito obraza, s kakovostno in nemastno formulo, so vaš popoln spremljevalec v spomladanskih in poletnih mesecih. Kožo zaščitijo pred škodljivimi vplivi UV-žarkov in jo hkrati dodatno negujejo.

 

 

Sonce je prijetno, a za kožo tudi nevarno

Ko občutite toplo sonce na svoji koži, se vedno počutite prijetno in veselo, ne glede na to, kje ste. Toda številni pogosto zanemarjajo pravilno zaščito svoje kože. Kar 62 % ljudi uporablja isti izdelek za obraz in telo, saj se ne zavedajo, da zahteva koža obraza povsem drugačno nego in zaščito kot drugi deli telesa. Koža na obrazu je tanjša in bolj občutljiva ter bolj nagnjena k motnjam pigmentacije.

 

Koža obraza – najbolj izpostavljena soncu

Od vseh delov telesa je najbolj izpostavljena sončnim žarkom, zato ji je treba v poletnih mesecih nameniti posebno nego in jo zaščititi tako pred UVA- in kot tudi UVB-žarki. Ti so odgovorni za sončne opekline, hiperpigmentacije, staranje kože in celo poškodbe DNK. Zaradi tega je pomembno uporabiti zaščito pred soncem z ultra širokopasovno zaščito, ki ščiti pred UVA- in UVB-žarki. Z linijo NIVEA SUN za zaščito obraza ste zanesljivo zaščiteni, kjerkoli se nahajate.

 

Povsem lahek občutek na koži in odlična zaščita

Koža obraza je precej raznolika – nekateri imajo zelo mastno kožo, drugi trpijo zaradi suhe kože. Z linijo NIVEA SUN za zaščito obraza se poslovite od gostih in neprijetnih izdelkov za zaščito obraza pred soncem in pozdravite lahek občutek na koži. Prijetna formula zagotavlja intenzivno vlago in ne masti, zato je idealna za vsakodnevno uporabo. Izbirate lahko med tremi različnimi izdelki glede na potrebe svoje kože.

 

NIVEA SUN krema za zaščito obraza Q10 Anti-Age & Anti-Pigments

Formula NIVEA SUN kreme za zaščito obraza Q10 Anti-Age & Anti-Pigments ZF 30 in ZF 50 zagotavlja izjemno učinkovito preprečevanje in odpravljanje znakov prezgodnjega staranja kože. Formula z antioksidanti naravnega izvora pomaga zaščititi kožo pred poškodbami zaradi sonca. Lahka, nelepljiva in nemastna tekstura s svežim vonjem se hitro vpije in koži podari gladek mat videz. Predstavlja najboljšo možno zaščito pred soncem in ne pušča belih sledi. Z vsakodnevno uporabo ste učinkovito zaščiteni pred sončnimi opeklinami, prezgodnjim staranjem in pigmentnimi madeži, poleg tega pa je vaša koža ves dan navlažena.

Okvirna maloprodajna cena za kremo za zaščito obraza NIVEA SUN Q10 Anti-Age & Anti- pigments ZF 30 za 50 ml: 10,15 evra

 

NIVEA SUN krema za zaščito obraza Sensitive

Občutljiva koža še posebej rada neprijetno reagira na UVA- in UVB-sončne žarke in vročino, zato potrebuje zaščito pred soncem še toliko bolj. Določeni izdelki za zaščito kože so preveč agresivni za občutljivo kožo in lahko povzročijo srbeč ali pekoč občutek ter rdečico. S pravo nego in zaščito lahko tudi ljudje s svetlo kožo uživajo na soncu. Negovalna krema za zaščito obraza NIVEA SUN Sensitive ZF 50+ je posebej razvita za občutljivo kožo in prilagojena potrebam obraza v poletnih mesecih. Lahka nemastna formula brez dišav v trenutku pomiri razdraženo kožo in odpravi neprijeten občutek napetosti. Krema vsebuje antioksidant naravnega izvora, ki spodbuja koži lastno zaščito pred soncem.

Okvirna maloprodajna cena za kremo za zaščito obraza NIVEA SUN Sensitive ZF 50+ za 50 ml: 11,41 evra

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si