Je vaša negovalna rutina primerna za vašo kožo?

Najboljše za vsak tip kože je tisto, kar je iz narave

 

NIVEA, ki je z nami že 109 let, gre ves čas v korak s časom in tokrat predstavlja linijo za nego in čiščenje obraza NIVEA NATURALLY GOOD, ki vsebuje 99 % sestavin naravnega izvora in 1,1 % drugih sestavin za stabilnost in varnost izdelkov. Nova linija hkrati zagotavlja tudi 100-odstotno preglednost sestavin, da boste vedno vedeli, kaj je najboljše za vašo kožo. Za naravno lepo in zdravo kožo.

 

Nova linija NIVEA Naturally Good z 99 odstotki sestavin naravnega izvora

 

Trenutek naravne preprostosti

Življenje je zapleteno, hitro in naporno. Toda sem in tja si ne želimo nič drugega, kot da bi si lahko vzeli trenutek premora, trenutek naravne preprostosti – samo zase. Da bi izpolnila to željo po modernem naravnem življenjskem slogu, je NIVEA razvila novo linijo za nego obraza: NATURALLY GOOD, ki temelji na več kot 100 letih znanja in zaupanja ter na preprostih, natančnih formulah, ki kožo obnovijo in jo naredijo naravno lepo in zdravo. Izdelki za nego obraza NATURALLY GOOD spodbujajo obnavljanje kože in vse tipe kože oskrbijo z dragocenimi snovmi.

NIVEA je z novo linijo poskrbela za 100-odstotno preglednost sestavin v vseh izdelkih linije NATURALLY GOOD za nego obraza, v katerih je 99 % sestavin naravnega izvora. 1 % sestavin, ki niso naravnega izvora, vendar so nujno potrebne za stabilnost in varnost izdelkov, pa je uporabljenih zato, da zagotovijo najvarnejšo uporabo glede na dermatološke zahteve. S popolno preglednostjo sestavin izdelkov NATURALLY GOOD boste vedno vedeli, kaj je najboljše za vašo kožo.

 

Najboljše iz narave za vašo kožo

Linija NIVEA NATURALLY GOOD vsebuje štiri izdelke, ki imajo vsak po eno ekološko sestavino:

NIVEA Naturally Good dnevna krema z ekološko alojo navlaži kožo za 24 ur in na njej pusti edinstven občutek svežine. Aloja je edinstvena rastlina zaradi svoje pomembnosti za naravno nego kože – že več kot 3000 let jo uporabljajo za celjenje kože, spodbujanje obnavljanja celic in globinsko vlaženje kože. Osvežujoča formula z ekološko alojo vsebuje tudi dragoceno jojobino in mandljevo olje. Radiance dnevna krema vsak dan zagotavlja naraven sijaj kože.

NIVEA Naturally Good nočna krema z ekološkim arganovim oljem koži pomaga pri nočnem obnavljanju in poskrbi, da se zjutraj prebudi voljna. Ta formula globinsko navlaži in nahrani kožo, obenem pa jo zgladi. Regeneration nočna krema z ekološkim arganovim oljem vsebuje dragoceno jojobino in mandljevo olje.

NIVEA Naturally Good čistilno mleko in tonik z izvlečki ekološkega zelenega čaja. Čistilno mleko z zelenim čajem globinsko očisti kožo in odpravi nečistoče, obenem pa učinkovito odstrani vodoodporna ličila in maskaro. Tonik z zelenim čajem odstrani ostanke, kot so ličila in umazanija, in kožo naredi čisto in svežo.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

NATURALLY GOOD – 100-odstotna preglednost

Linija NATURALLY GOOD je bila razvita s filozofijo, da je uporabljenih čim več sestavin naravnega izvora, kar pomeni: 99 % sestavin za nego obraza je naravnega izvora, 1 % drugih sestavin omogoča stabilnost in varnost formul. Tudi čistilno mleko vsebuje 99 % sestavin naravnega izvora, samo tonik jih vsebuje 98 %.

Sestavine, kot sta alkohol in dišava, imajo pomembno vlogo konzervansov in preprečujejo, da bi se izdelki pokvarili. Ker moramo zagotoviti varno uporabo tudi po nakupu, so te sestavine nujne, da preprečimo razrast mikroorganizmov v izdelkih.

Dišava v formuli NATURALLY GOOD vsebuje nekatere snovi, ki so opredeljene kot alergeni. Na splošno so alergeni naravno prisotni v nekaterih vrstah sadja in zelenjave.

Linija NATURALLY GOOD je izdelana v Evropi v skladu z zelo strogimi standardi kakovosti.

 

Lahko me recikliraš!

 

 

»Kot del zaveze podjetja, da do leta 2025 v plastično embalažo v Evropi vključimo 25 % recikliranih snovi, trenutno preverjamo celoten izbor plastičnih embalaž glede uporabe reciklirane plastike. Čeprav embalaža izdelkov NATURALLY GOOD še ne vsebuje recikliranih snovi, je naše lončke iz PET in stekleničke iz PP mogoče reciklirati. To prispeva k našemu cilju, da bomo do leta 2025 uporabljali samo embalažo, ki jo je mogoče reciklirati, znova uporabiti ali kompostirati. Vsi materiali zložljive škatlice izvirajo iz gozdov, ki so podvrženi trajnostnemu gospodarjenju,«

 

so povedali pri znamki NIVEA in dodali:

 

 

»V naši raziskavi smo tudi ugotovili, da uporaba lončkov iz PET in PP namesto steklenih lončkov dejansko vpliva na zmanjšanje toplogrednih plinov. Rezultat raziskave je pokazal zmanjšanje za do 16 % za PET in do 28 % za PP,«

 

Prevzela vas bo nega ekološkega arganovega olja

 

Nega obraza, ki ji zaupate

Z linijo NATURALLY GOOD boste našli ravnovesje v svojem vsakdanjem življenju s preprosto, a naravno redno nego kože. Linija NATURALLY GOOD verjame v moč narave, ki vam pomaga, da se počutite sveže in lepe od znotraj. Poiščite svoj trenutek notranjega miru z intenzivno obnovitvijo naravnega izvora.

Na voljo od februarja 2019.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si