Jennifer Aniston poročena!

PANDORA Jewelry Presents Cake Cocktail Reception With Jennifer Aniston

Foto: Getty

Po letih špekuliranja, kdaj bo ljubljenka ameriških src, igralka Jennifer Aniston, spet stopila pred oltar, smo končno dočakali dan D.

Jennifer (46) in njen dolgoletni partner Justin Theroux (43) sta namreč v sredo postala mož in žena!

Kot so povedali skriti viri za revijo People, sta imela intimen obred v njunem domu na Bel Airu, ki je vključeval 74 gostov, med katerimi so bili tudi Lisa Kudrow, Chelsea Handler, Howard Stern, Sia, Jennifer Meyer, Emily Blunt in Ellen DeGeneres!

Igralca sta bila zaročena kar tri leta, zato so tuji mediji pogosto poročali, da se bo par morda razšel, vendar sta storila prav obratno. Jennifer naj bi prijateljem povedala, da pripravlja zabavo presenečenja za 44. rojstni dan njenega zaročenca (Justin praznuje 10. avgusta), v resnici pa je šlo za skrito poroko, zato tudi parkiranje v bližini doma ni bilo dovoljeno.

TMZ je že objavil nekaj fotografij s skrite poroke, na katerih je razvidno, kako je bil videti ambient. Zelooo romantično! 😉

TMZ

Vir: TMZ

TMZ

VIR: TMZ

Več FOTO utrinkov si oglejte TUKAJ!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri