Jennifer Lopez je ponovno samska!

2016 Winter TCA Tour - Day 11

“Jennifer in Casper sta se razšla. Skupaj nista več že nekaj tednov. Nič dramatičnega ni bilo in sta v dobrih odnosih – konec se je zgodil povsem naravno. Še vedno bosta prijatelja in še se bosta videvala, a nista več skupaj,” je novica, ki se je danes razširila v medijskem svetu. 47-letna mega popularna zvezdnica Jennifer Lopez in 29-letni Casper Smart sta se po petih letih zveze razšla. Do kratkih razhodov med njima je sicer že prišlo, a vedno sta našla rešitev in se ponovno začutila. “Je ljubka, zabavna, prijazna, sproščena in graciozna. Ne bi si mogel želeti več. Je lepa,” je o Jenny v letu 2012 povedal Casper.

O pevki, igralki in uspešni poslovni ženski ter plesalcu sicer nismo slišali veliko govoric. Razen nekaj sprehodov po rdečih preprogah se je par izogibal hollywoodskemu življenju, ki te, kot je izjavil Casper, pogosto prežveči in izpljune. “Ne hodiva veliko ven. Ne pijeva, ne kadiva, ne jemljeva drog, tablet ali kakršnikoli drugih norosti,” je povedal Casper, ki si je bil sicer zelo blizu z 8-letnima dvojčkoma Maxu in Emmi, ki ju je Jennifer rodila v zakonu z Marcom Anthonyjem. In prav to zagotovo botrovalo temu, da je bila njuna veza dolgoletna in srečna, ob tem pa je Jennifer uspela obdržati lep odnos tudi z nekdanjim možem. “Naš odnos temelji na tem, kaj je najboljše za otroka. Ko so oni srečni in veseli, to srečo in veselje prinašajo v naš dom in potem vse nekako steče,” je povedala lepa zvezdnica.

73rd Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Kljub temu da sta Jenny in Casper delovala srečen par, pa se je zvezdnica še četrti poroki izogibala, saj je spoznala, da oseba lahko poveča srečo, zakonski status pa nikakor ni tisti, ki bi jo dodatno osrečil. Kakorkoli že se bo obrnil njun odnos, pa Grazia zvezdnikoma želi še naprej veliko sreče v ljubezni – skupaj ali pa narazen.

Foto: Gettyimages

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si