Jesen je čas za terme

Mineralni wellness v Zdravilišču Radenci

Jesen ponuja popolno priložnost za odkrivanje najlepših kotičkov Slovenije. Le-to bo še posebej sproščujoče, če vanj vključite tudi razvajanje ob termalnih vrelcih! Privoščite si nepozaben in ugoden jesenski oddih v Zdravilišču Radenci, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

V Zdravilišču Radenci z več kot 140-letno zdraviliško tradicijo vas razvajamo s kar štirimi naravnimi zdravilnimi faktorji ,med katere spadata tudi termalna voda, ki polni našo termalno oazo z 10 bazeni, in mineralna voda, bogata s CO2, iz Radencev, ki je osnova za edini mineralni wellness  v Sloveniji. Poleg blagodejnih vod med naravne zdravilne faktorje spadata tudi zdravilno blato in ugodna klimo z več kot 250 sončnimi dnevi v letu. Slednja je idealna za odkrivanje slikovite okolice po številni urejenih pohodniških in kolesarskih poteh med vinogradi in sadovnjaki. GRAZIA je navdušena!

Prepustite se blagodejnim učinkom mineralne kopeli.

Edinstveni mineralni wellness

Naj gre za pitno kuro ali inhalacije z mineralno vodo, bogato s CO2, mineralne kopeli ali savnanje z ledom iz mineralne vode, prav vsaka od teh edinstvenih storitev ima svojo dobrobit za naše počutje.

Pitna kura

Pitna kura z mineralno vodo iz Radencev, bogato s CO2, je priporočljiva kot preventiva in kurativa. 3-krat na dan si jo eno uro pred obrokom natočite neposredno iz vrelca v Salonu zdravja.

Mineralna kopel

Kopel v mineralni vodi, bogati s CO2, blagodejno vpliva na srce, kožo in splošno počutje. Pripomore tudi k hitrejšemu razstrupljevanju organizma in uravnavanju krvnega tlaka.

Kopel za roke

Edinstvene učinke mineralne kopeli lahko preizkusite tudi v izvedbi kopeli za roke. Po nekajminutnem božanju mehurčkov bodo vaše roke zaradi izboljšane prekrvavitve lahke kot peresce

Inhalacije z mineralno vodo

Inhalacije z mineralno vodo, bogato s CO2, čistijo in vlažijo dihalne poti. Za doseg želenega učinka lahko mineralni vodi dodajamo eterična olja in celo zdravila.

Savnanje z ledom iz mineralne vode

Vstopite v svet savn z dvema finskima, turško, zeliščno in infrardečo savno ter tilarijem, kjer vas pričakujemo tudi s savna programom z mineralno vodo, ki še dodatno odpira pore in kožo poživi.

Termalna oaza

V termalni oazi zdravilišča vas pričakuje 10 notranjih in zunanjih termalnih bazenov. Navdušenci nad vodno zabavo se boste razveselili podvodnih masaž, umirjene termalne reke ter velikega plavalnega bazena. Zanimiva je tudi knajpova kopel, ob termalni oazi pa najdete tudi raznolik svet savn.

Privoščite si nepozaben jesenski oddih v Zdravilišču Radenci, kjer vam bo zaigralo srce! izkoristite ponudbo paketa Vrelec mladosti – v izbranih terminih oktobra kar 20 % ugodneje! Poleg nočitev s polpenzionom paket vključuje tudi neomejeno kopanje v termalni oazi, vstop v svet savn ter storitve mineralnega wellnessa, kot sta mineralna kopel in pitna kura z mineralno vodo, bogato s CO2.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si