Jesen v znamenju cvetličnih potiskov, čipke in pončev!

unnamed-1

Kako kombinirati ženska, moška in otroška oblačila in katere modne dodatke izbrati? Kaj so aktualni trendi in kako jih vključiti v klasično garderobo? To so pogosta vprašanja, s katerimi se srečujemo na začetku vsake sezone, a na srečo nam naši najljubši nakupovalni centri iz sezone v sezono pripravijo modne revije in preko njih predstavijo aktualne modne smernice. Qlandia tako že četrto sezono zapored z Igorjem Jelenom – Iggyjem in njegovo ekipo izbranih slovenskih vrhunskih manekenk, s Tjašo Kokalj, Taro Zupančič in Nadiyo Bychkovo na čelu, obiskovalcem pričara pravo modno poslastico, ki jih zaokrožajo modne nagrade in popusti. Z nagradno igro med drugim izbirajo tudi stilista leta 2016. Qlandiin oktobrski mesec mode tako poteka na sedmih lokacijah.

Prva od sedmih modnih revij, se je že uspešno odvila v petek, 30. septembra, v Qlandii Kamnik. Preostalih šest pa si je mogoče ogledati, ob naslednjih terminih: Petek, 7. oktober ob 18h v Qlandii Nova Gorica / Sobota, 8. oktober ob 18h v Qlandii Kranj / Petek, 14. oktober ob 18h v Qlandii Ptuj / Sobota, 15. oktober ob 10h v Qlandii Maribor / Petek, 21. oktober ob 10h v Qlandii Krško / Sobota, 22. oktober ob 18h v Qlandii Novo mesto

V hladnejši del leta v znamenju cvetličnih potiskov, romantične čipke in ponča

Vsak dan že bolj in bolj diši po jeseni. Ulice že počasi preplavljajo jakne, dežni plašči, jope in puloverji, ki bolj ali manj učinkovito ščitijo pred jutranjo svežino in hladnimi večeri. Jesenska modna zgodba nam tokrat prinaša tople in nekoliko bolj umirjene tone, ki pa so še vedno dovolj pisani za ustvarjanje drznih in izstopajočih modnih kombinacij. Manekenka Jana Koteska, ki je že malce pokukala na prodajne police Qlandie, razkriva: “Brez cvetličnih potiskov, oprijetih oblek z detajlom čipke in pončo ogrinjala pri ženskah ne bo šlo.” Tara Zupančič pa še vedno prisega na usnjeno jakno – v vseh barvah in krojih, saj se po njenem poda prav vsakemu stylingu.14500296_10154569670001563_3367128152210084174_o

Jesen je prijaznejša v energičnem vzdušju in dobri družbi

V modne dogodke si v Qlandii prizadevajo vmešati inovativnost, kreativnost in uporabno vsebino, v obliki nakupovalnih nasvetov, modnih smernic in podobno. “Z modnimi revijami ne želimo obiskovalcem predstaviti zgolj aktualnih trendov na trgu, ampak jim ponuditi tudi podporo in svetovanje pri izbiri primernih izdelkov, kot so oblačila, obutev, modni dodatki … Predvsem pa želimo obiskovalce čim bolj zabavati in jih razvajati z darilnimi boni trgovin, ki ob tej priložnosti vedno ponudijo tudi posebne ugodnosti,” pravi Mojca Pavlišič iz Qlandie. Manekenka Tara Zupančič ob tem dodaja: “Energično vzdušje, prijetni in iskrivi ljudje, odličen ambient – vse to naredi modo in prihajajočo jesen še lepšo in prijaznejšo.”

Obiskovalci uživajo v modnih preobrazbah in stiliranju

“Dosedanje izkušnje z meseci mode so nam pokazale, da so obiskovalce zelo navdušile modne preobrazbe parov, ki smo jih vpeljali. Všeč jim je, da predstavimo različne stile tako za moške in ženske kot tudi za otroke, poleg tega se ob vsem tem še zabavajo. Zato smo tokrat modne preobrazbe nadgradili in vpeljali dodatno zanimivo novost – izbirali bomo namreč tudi najboljšega modnega stilista med obiskovalci, ki bo svoj drzen, jesenski in trendovski ‘styling’ predstavil tudi na naši modni reviji,” je povedala Mojca Pavlišič.

14463242_939729739505143_5238723107732865496_n

Med vsemi sodelujočimi ‘stilisti’ (gre za modne navdušence med obiskovalci) v posameznem nakupovalnem centru Qlandia, bodo iz vsake lokacije, ne glede na obliko sodelovanja, izžrebani 3 tekmovalci, ki bodo prejeli darilne bone v vrednosti 130 EUR in se potegovali za laskavi naziv QL stilista. Vseh 7 zmagovalnih modnih kombinacij se bo nato na spletu potegovalo za QL zmagovalni styling. Glasovanje bo potekalo na spletni strani www.qlandia.si od 24. 10. do 14. 11.2016. Tekmovalec, ki bo sestavil zmagovalni styling bo prevzel naziv QL Stilist leta 2016 in prejel dodatno darilo – darilne bone Qlandia v vrednosti 150 EUR.

Foto: Qlandia

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si