Jeseni koža zahteva še več vaše pozornosti in nege!

ecobeauty_front

Jesen je tukaj in z njo tudi čas, ko bo naša koža zahtevala še več nege in pozornosti, še več zaščite pred vetrom, mrazom, mešanico vlage in umazanega zraka. Pri podjetju Oriflame se zavedajo zahtev kože in potrebe vsake ženske po čimbolj sijoči koži v vsakem letnem času. Prav zato njihov novi katalog prinaša peščico izjemnih izdelkov, med drugim prenovljeno linijo EcoBeauty, sestavljeno iz naravnih, negovalnih dobrot za vašo kožo. V liniji so združili nekaj najboljših, najnaravnejših ter biološko pridelanih sestavin in izvlečkov, ki prinašajo vse prednosti narave! Zakaj? Ker: VSAK KORAK NEGUJE VAŠO KOŽO. VSAK KORAK SPOŠTUJE NARAVO.

 

set-ecobeauty

Linija z ECObeauty certifikati vsebuje ČISTILNO MLEKO, TONIK, OLJE ZA OBRAZ, KREMO ZA PREDEL OKOLI OČI, DNEVNO KREMO in SERUM. ČISTILNO MLEKO kožo očisti z biološko pridelanim modrim glavincem, TONIK vsebuje osvežujočo in čistilno biološko pridelano vodo vrtničnih lističev, SERUM kožo obnovi in vlaži z biološko pridelanim svetlinovim oljem, OLJE ZA OBRAZ s hladno iztisnjenim arganovim oljem, KREMA ZA PREDEL OKOLI OČI in KREMA ZA OBRAZ z brusnicami in oljem semen rakitovca pa koži ponujajo bogato nego.

Ker pri podjetju Oriflame vedo, kako pomembno je čiščenje kože za ohranjanje mladostnega videza, predstavljajo tudi dve novosti v okviru linije NovAge: NovAge piling z mikro perlicami, ki globinsko očistijo pore in poskrbijo za piling. Naravna mlečna kislina pomaga razkriti novejše, bolj zdrave kožne celice, negovalno karitejevo maslo pa obnovi in navlaži kožo.

scrub

 

NovAge Hydra Calm odstranjevalec ličil za predel okoli oči s svojimi blagimi čistilnimi sestavinami razstopi nečistoče, medtem ko Pro-Vitamin B5 prodre v jašek ter s tem okrepi trepalnice.

 

remover

Drage Grazie, ste se že oborožile s pravimi izdelki za nego kože v hladnih mesecih leta?

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si