Jesenska kolekcija Aldo navdušuje ljubitelje udobne obutve!

Jesenski trendi te sezone dajejo poseben poudarek prav udobni in obutvi brez pet. Modeli, ki so ukradli vso pozornost ljubiteljic mode, pa so zagotovo balerinke, mokasini in raznolike superge. Ti modeli so nosljivi za vsakodnevne in mestne kombinacije, tiste drznejše ljubiteljice modnih smernic pa bodo namesto čevljev s peto kombinirale ravne čevlje tudi za večerne izhode in posebne priložnosti. Ravni čevlji so sinonim za udobje, letošnji »must have« modeli pa bodo vsak vaš videz spremenili v pravo dozo elegance. GRAZIA pa z vami deli naše najljubše modele!

Francoska moda je bila zmeraj sinonim za eleganco in skromen stil, to sezono pa je na sceno vrnila zelo pomemben modni detajl. Govorimo seveda o naših najljubših balerinkah, klasičnem kosu obutve in simbolu francoskega šika. Balerinke so idealna izbira, če želite preprost, a prefinjen videz. Ne morete zgrešiti s klasičnimi odtenki, kot sta črna in bela ali bolj subtilni, nevtralni odtenki. Tu je GRAZIIN izbor šik balerink!

This slideshow requires JavaScript.

Modeli balerink Aldo iz nove kolekcije so izdelani po tehnologiji Pillow Walk, zato vam bo vaš najljubši modni dodatek, zaradi mehkih blazin na podplatu, hkrati zagotavljal udobje, stabilnost in fleksibilnost.

Mokasini se to jesen vračajo v novi podobi; modeli z debelejšim in tisti s tankim podplatom so izjemno priljubljeni modeli, ki bodo enako dobro videti tako v kombinaciji s casual kot elegantnimi kosi oblačil. Tu so modeli mokasinov iz brušenega usnja, usnja z mat ali svetlečim učinkom, brez detajlov ali z nekaj okrasnimi kovinskimi zaponkami. GRAZIA bi izbrala klasični model mokasink z debelejšim podplatom.

This slideshow requires JavaScript.

Bele superge so »must have« vsake garedrobe, in tudi v novi kolekciji znamke Aldo jih boste našle.

Poiščite modele ravnih čevljev za udobno in elegantno jesen v trgovini Aldo v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si