Jesenska romantika za dva

Jesenska romantika v Hotelih LifeClass Portorož

Zdravilno moč naravnih dejavnikov iz Sečoveljskih solin so na območju Portoroža odkrili že v 13. stoletju, ko so benediktinci v bližnjem samostanu uporavljali slanico, solinsko blato, morsko vodo in sonce za zdravljenje revmatičnih bolezni. Enake naravne elemente v Portorožu uporabljajo še danes, kraj pa odlikuje tudi edinstvena mediteranska klima, dolga sprehajalna pot ob morju ter peščena plaža.

 

Slovenska Obala je raj za romantike tudi jeseni. Foto_ Arhiv TZP

 

Prebujanje v dvoje s pogledom na Piranski zaliv je posebno doživetje. Vonj po mediteranskih drevesih, zvok valov in ptičje petje so v Portorož stalnica. Ko se naužijeta teh lepot, je čas za bogat mediteranski zajtrk v hotelski restavraciji ali kar zajtrk v sobi, nadaljevanje dneva pa je popolnoma vajina izbira. Naj bo to martinčkanje na prenovljeni plaži Meduza, plavanje v bazenih Term Portorož ali dolg romantični sprehod z odmorom za ribje kosilo in pogovore, ki sta jih v naglici življenja odlašala. Ko ste že tukaj, zakaj si ne bi privoščila še malce sprostitve? Tajsko razvajanje za pare zajema razvajanje v jacuzziju ob kozarcu penine in sadju ter masažo z olji in masažnimi kroglicami. Zagotovilo za poletje v duši, ki traja še dolgo v jesen.

Resort LifeClass Hotels & Spa Portorož se nahaja tik ob morju. Združuje šest hotelov najvišjih kategorij, 11 restavracij in barov, bazene s termalno in ogrevano morsko vodo ter pestro ponudbo wellness in masažnih storitev. Sprostitev s tradicijo.

 

Privoščita si

Romantično razvajanje ob masaži, penini in sadju v Termah Portorož

LifeClassovo torto ˝Solni cvet˝

Istrske tapase v Istrian bistro & Tapas baru

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si