Jesenski trendi za vaš dom

JYSK predstavil trende na izjemen način

V izložbah v centru Ljubljane je JYSK predstavil tri jesenske trende: Reflexion, Next Wave in Memphis

 

 

Danska mednarodna maloprodajna veriga JYSK je ta konec tedna v središču mesta predstavila zadnje tri jesenske trende na področju pohištva, tekstila in dekoracij.

 

Popolnoma preurejeni izložbi na Gospodarskem razstavišču in pred Kolosejem predstavljata nove trende, ki bodo naslednjih nekaj tednov na voljo za ogled mimoidočim, ki bodo lahko dobili vpogled kaj jih to jesen čaka v trgovinah JYSK. Novi trendi notranjega oblikovanja bodo popestrili letošnjo jesen, vsakega izmed trendov pa zaznamuje različna mešanica občutkov, barv, oblik in materialov. Celoten asortima izdelkov se odlično usklajuje in kombinira. Novi trendi se imenujejo Reflexion, The Next Wave in Memphis.

S trendom Reflexion boste v dom vnesli dozo duhovnosti. Prevladujejo zemeljske teksture in naravni materiali. Kamen je osnovna dekorativna lastnost, ki daje izdelkom izviren, neokrnjen videz.

Trend Next Wave se osredotoča na naravne oblike in uporablja rustikalne teksture v kombinaciji z industrijskimi detajli. Odtenki barve oceana in vodne gladine dajejo trendu naravni videz.

Trend, ki zagotovo ne bo ostal neopažen zaradi svoje pisane zasnove, je Memphis. Prevladujejo kontrastni toni s strogimi in ravnimi črtami, avantgarde iz tridesetih let prejšnjega stoletja in nemškega Bauhausovega sloga. Površine in materiali so gladki in čisti in poudarjajo preprosto ter klasično geometrijo.

 

Nova kolekcija pohištva JYSK je že na voljo v vseh trgovinah JYSK po Sloveniji, pa tudi prek spleta v spletni trgovini. Več informacij o JYSKu najdete na Facebook strani in Instagramu, kot tudi na uradni spletni strani JYSK.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si