Jesenski videz za 2018

YSL predstavlja jesenski videz za leto 2018, prvo kolekcijo ličil, ki jo je Tom Pecheux, globalni kreativni direktor za ličenje, ustvaril za YSL Beauté.

YCONIC PURPLE je mogočna kolekcija zapomnljivih barv, ki povezuje dva prepoznavna simbola hiše YSL – Toma Pecheuxa in vijoličasto barvo. Od prve modne revije leta 1962 do novejših kolekcij je bila vijoličasta barva vedno pomembna za YSL. V arhivih starih kolekcij zaseda ključno mesto in je enako moderna še danes, ko je celo skrivnostnejša kot kadar koli prej. Izžareva moč, intenzivnost in strast, na katerih je zasnovan tudi drzen jesenski videz za leto 2018.

YCONIC PURPLE: kultni izdelki in novost
Jesenski videz za leto 2018 je posvečen vijoličasti barvi. Kolekcija vključuje kultna senčila COUTURE PALETTE, inovativen izdelek COUTURE CHALKS ter novi zvezdi COUTURE BLUSH in COUTURE HIGHLIGHTER.
Odtenek s prikritim odmerkom erotičnosti je uravnotežen s prefinjenimi nude in temnimi toni, eteričnim odtenkom breskve in snežno belo. Prefinjen in hkrati zapomnljiv izraz barv za ženske, ki se ne bojijo slediti sanjam.

RDEČILO ZA LICA IN OSVETLJEVALEC COUTURE: revolucionarna barva in obstojnost
Za potrebe ustvarjanja tega izjemnega rdečila za lica je bila v laboratorijih znamke YSL Beauté razvita nova tehnologija: delčki prahu so zliti z vodo, s čimer je dosežena kremasta tekstura, ki se zlahka zlije. Tekstura se zaradi odsotnosti delcev prahu sploh ne občuti na koži, tako da se barva popolno zlije s poltjo. Je enakomerna in ostane na mestu ter zagotavlja čudovit občutek udobja pri nanosu. To rdečilo za lica se lahko nanese na več načinov: če je mokro, pridejo do izraza intenzivni pigmenti, medtem ko se v suhi obliki uporablja za brezhiben videz brez vidnih sledi ličil.

Prepoznavna zlata škatlica skriva rdečilo za lica v obliki slavne Laurentove pisemske torbice. Med desetimi odtenki rdečila za lica in tremi osvetljevalci je Tom Pecheux za to kolekcijo izbral tri posebne odtenke:
– Couture Blush – št. 5 Nude Blouse: rožnato-bež odtenek za enakomeren, naraven sijaj
– Couture Blush – št. 4 Corail Rive Gauche: svetlikajoč se odtenek breskve za ženske svobodnega duha
– Couture Highlighter – št. 1 Or Pearl: izjemno drobni kovinski delčki tega nežnega osvetljevalca zagotavljajo učinek živahnega sijaja

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si