Jessica Biel ohranja mladosten izgled kar s čokolado

Vsak dan se razvaja s čokolado! Ne sme pa manjkati niti lanenih semen.

38-letna igralka Jessica Biel velja med hollywoodskimi zvezdnicami za eno izmed tistih lepotic, ki nas vedno znova presunejo s svojim naravnim izgledom. Pred časom nas je ponovno spomnila na dve pomembni živili, ki ju v svoj jedilnik vključi vsak dan v tednu.

 

Laneno seme

Laneno seme in laneno olje imata številne blagodejne učinke. Pomagata nahraniti kožo in ji podariti svež, sijoč videz. Zaradi protivnetnega delovanja blažita razdraženost kože, rdečico in vnetja, učinkovito delujeta tudi proti kožnim izpuščajem. Laneno seme kožo navlaži in ji nudi globoko hidratacijo. Poleg tega vsebuje esencialne maščobne kisline in laneno olje, ki naredijo kožo bolj gladko in mehko.

Temna čokolada

Kadar sami uživamo hrano, bogato s flavonoidi, torej tudi temno čokolado, vsi pozitivni učinki antioksidantov delujejo podobno tudi v našem telesu in mu pomagajo, da se bolj uspešno bori proti toksinom, prostim radikalom in poškodbam DNA. Torej čokolada vsak dan vsekakor ni napačna odločitev, a kljub temu ne pretiravajmo z njeno količino.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si