Jo Malone London prihaja v Slovenijo!

Blagovna znamka Jo Malone London končno prihaja v Slovenijo!

Dolgo pričakovana prestižna blagovna znamka dišav, ki je najprej obnorela »beauty in fashion insiderje«, nato pa še širšo javnost, bo sedaj končno dobila svoj naslov tudi v Ljubljani.  

Z naslednjim tednom bo Jo Malone London končno na voljo tudi v Sloveniji in sicer na oddelku parfumerije veleblagovnice Nama, kar bo gotovo neizmerno osrečilo vse ljubiteljice  parfumov in dišečih sveč.

Uveljavljena britanska parfumska hiša, Jo Malone London, je znana po elegantnih parfumih, prestižnih svečah, sproščujočih kopelih in izdelkih za nego telesa.

Vse od lansiranja izjemne dišave Lime Basil & Mandarin , ki jo odlikujejo očarljive in izbrane sestavine, se je blagovna znamka  Jo Malone London uveljavila kot „must have“  blagovna znamka vseh ljubiteljev dišav.

Jo Malone London dišave zaznamuje prefinjena enostavnost.  Vsaka dišava je zasnovana tako, da se lahko uporablja samostojno vendar pa tudi v kombinaciji z drugimi dišavami ter vam tako daje svobodo in vam omogoča, da izrazite svojo edinstvenost. Ustvarjena, v samem srcu Londona, blagovna znamka črpa navdih iz britanske kulture in vsakdana.  Vsaka dišava ima svojo zgodbo. Vsako novo dišavo ustvarijo s pomočjo vrhunskih in izbranih  sestavin ter strokovnjakov na področju parfumov. Vse Jo Malone London dišave so plod izjemne pozornosti in so pristne.

 Prepoznavna  Jo Malone London škatla, simbol elegance in prefinjenosti, je postala želja in obsesija žensk po vsem svetu.

Le pravi poznavalci  poklanjajo  Jo Malone London darila…

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si