Joe Jonas in Gigi Hadid prvič skupaj na rdeči preprogi

Joe Jonas (26), nekdanji član zasedbe Jonas Brothers in 20-letni supermodel Gigi Hadid sta eden izmed najbolj vročih zvezdniških parov ta hip, ta teden pa sta se tudi prvič skupaj pojavila na rdeči preprogi in tako samo še potrdila, da ne gre zgolj za poletno romanco, temveč njuno razmerje postaja resno.

Joe Jonas in Gigi Hadid (Getty)

 

Par se je udeležil gala prireditve Global Lyme Alliance inaugural v New Yoku, Jonas pa je vse intervjuje na rdeči preprogi zavrnil.

Gigi Hadid se je sicer nedavno vrnila s pariškega tedna mode, prav tako pa se je s pismom odzvala na nesramne komentarje glede njene netipične (hvala bogu!) manekenske postave. Jonas je ob tem za E! povedal: „Zelo sem ponosen nanjo. Mislim, da je prav, da se o tem govori na glas, še posebej v svetu modelov. Modna industrija je končno spremenila mnenje glede idealne postave na pisti in zdi se mi super, da lahko tudi Gigi k temu prispeva.“

Zvezdnica se je minuli mesec sprehodila po pisti za kar nekaj znanih oblikovalskih imen, kako pa je svojo nalogo opravila za modno hišo Versace, si oglejte TUKAJ!

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si