Jubilejna paleta ličil za nepozaben zaključek leta!

gg_front

Giordani Gold že 40 let ženskam širom sveta ponuja izjemne trenutke razkošja. Ličila linije Giordani Gold podjetja Oriflame resnično odsevajo umetnost čudovitega življenja, saj so ustvarjena s smislom za podrobnosti, vsebujejo pa le najboljše surovine. Gre za več kot razkošje – gre za življenje, polno zadovoljstva, samozavesti in elegance. Giordani Gold častitljivo obletnico praznuje s svojimi ikoničnimi izdelki v prenovljeni obliki.

gg_sencilo

Med novostmi, ki jih predstavljamo ob tej priložnosti, so Giordani Gold senčila za oči v kroglicah z zelo razkošnim zaključkom. Majhne, do popolnosti oblikovane kroglice v intenzivno pigmentiranih mat in perlastih odtenkih so formulirane z vlakni kašmirja, ki poskrbijo za svilnat zabris in nebeški, žametno mehak zaključek.

gg_iconic_maskara

Na voljo je tudi NOVA Giordani Gold Iconic vse-v-enem maskara za popolne trepalnice: z eno samo drsečo potezo posebej oblikovana krtačka tudi najmanjše trepalnice odene v svilnato, negovalno formulo. Za eleganten zaključek, ki videz svežine in popolnosti ohranja ves dan.

gg_paleta

Ustvarite vpadljiv videz kjerkoli in kadarkoli s pomočjo Giordani Gold razkošne barvne palete. Priročna vse-v-enem paleta je obvezna oprema za vsako prefinjeno žensko.

gg_iconic_heritage

Tukaj je še nepogrešljiva za vsako žensko: klasična, rdeča šminka Giordani Gold Iconic Heritage. Razkošna, kremnata barva s satenastim zaključkom se enostavno nanaša in ostane na svojem mestu. Vse to v želji, da z Giordani Gold praznujte umetnost lepega življenja!

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si