Jubilejni 15. dm tek za ženske prestavljen na september 2021

Zdravje in varnost ostajata na prvem mestu, zato so pri dm drogerie markt Slovenia sprejeli odločitev, da jubilejni dm tek za ženske premaknejo. Dogodek, ki vsako leto privabi na tisoče udeleženk h gibanju, bo namesto 29. maja izveden 4. septembra v obliki, ki jo bodo takratne razmere dopuščale. Vsem tekačicam, ki so že vplačale svojo startno številko, omogočajo, da prijavnino obdržijo za nov datum ali pa si uredijo povračilo startnine.

 

dm tek za ženske

 

Leto dni je naokoli in še vedno smo v primežu pandemije in ukrepov, s katerimi poskušamo zajeziti posledice koronavirusa. Z zavedanjem, da je jubilejni tek preveč pomemben, da bi ga okrnili in izvedbo prepustili na milost dejavnikov, na katere v tem trenutku nimajo vpliva, bodo pri dm drogerie markt Slovenia, težko pričakovani 15. dm tek za ženske namesto 29. maja izvedli 4. septembra 2021.

Jubilejni tek bodo jeseni izvedli na način, ki ga bodo takratni ukrepi dopuščali, hkrati pa bodo zadostili vsem pričakovanjem vseslovenskega ženskega tekaškega praznika. Pri organizaciji največjega dogodka jih bo tako kot do zdaj vodila skrb za zdravje in varnost vseh zaposlenih, sodelujočih na projektu in udeleženk teka.

 

Več informacij o dm teku in o in o vračilu kupnine vsem, ki bi to želeli, je na voljo na spletni strani dogodka.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si