Julianne Moore: Dovolj z neumnostmi okoli staranja!


Lepa igralka pri 56-ih izgleda odlično in od nje se lahko marsikaj naučimo. Julianne je znana po izvrstnem igralskem talentu in svoji lepoti, za razliko od številnih drugih zvezdnikov pa vsa ta leta ni izgubila stika z realnostjo. Pred kratkim je pozirala za oktobrsko številko revije InStyle in ob tem v intervjuju razkrila, kako doživlja staranje, za katerega pravi, da je blagoslov: “Ne pogovarjajamo se o tem s perspektive ‘O, ne! Imam polnih 40 let!’, ker … Lahko ne bi imeli polnih 40 let, ampak bi bili mrtvi. Uživajte v tem. To, da boste doživeli določeno število let, je privilegij in blagoslov. Staranje smatram za privilegij, ki ga na žalost nimajo vsi. Tega nisem dojemala, dokler sem bila mlajša, sedaj pa sem zadovoljna s tem, kar sem, in ne bi želela biti zamrznjena v nekem trenutku v preteklosti. Iskreno, sedaj sem dosti bolj zadovoljna s sabo kot v svojih dvajsetih.”
Igralka, ki je že prej dajala podobne izjave, pravi, da se raje izogiba plastičnim operacijam, nekoč pa je tudi razkrila, da kožo neguje z izdelki, ki jih lahko najdemo praktično v vsaki lekarni.
Foto: Getty Images

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri