JUMEIRAH CARLTON TOWER


Si želite prekrasnih razgledov na britansko prestolnico, popolno lokacijo, dostop do zasebnih vrtov, teniških igrišč in enega londonskih najbolj ekskluzivnih spajev, The Peak Health Club & Spa?

Potem obiščite Jumeirah Carlton Tower hotel! Eden najbolj prestižnih in luksuznih hotelov v mestu se nahaja na Sloan ulici, le nekaj korakov stran od Hyde Parka in t. i. “Knightsbridge nakupovalnega raja”. Z 216 lično opremljenimi sobami, ki so nastale pod budnim očesom notranjega oblikovalca Khuana Chewa, je hotel kakor nalašč za umik pred mestnim vrvežem in pravo luksuzno izkušnjo. Moči si boste nabirali v hotelskih restavracijah (The Club room, Chinoiseire in The Rib room), po celodnevnem pohajkovanju pa se boste sprostili s številnimi lepotnimi tretmaji in spa razvajanji. Navsezadnje pa je kot rečeno lokacija tista, ki bo močno olajšala londonsko dogodivščino, Jumeirah Carlton Tower se namreč nahaja le nekaj korakov stran od muzejev South Kensingtona (kot sta Victoria in Albert muzej), Hyde Parka in glavnih londonskih nakupovalnih središč, kot sta Harrods in Harvey Nichols.

 

 

 

 

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri