Kaia Gerber – huda konkurenca Gigi in Kendall?

Valentino

 

Kaia Gerber, ki skupaj z mamo Cindy Crawford krasi naslovnico aktualne GRAZIE, z velikim modnim talentom predstavlja resno grožnjo supermodelom, kot sta Gigi Hadid in Kendall Jenner.

Potem ko sta kar nekaj let modni pisti, družbenim omrežjem, modnim kampanjam in še čem vladali Gigi in Kendall, se zdi, da je sedaj nastopilo obdobje Kaie Gerber. Komaj 16-letna lepotica je imela svoj modni debi na modni brvi za Calvina Kleina v New Yorku in je vsem dobesedno vzela sapo.
Modni poznavalci pravijo, da je Kaia mamina osupljiva kopija tako glede lepote kot talenta. Letošnji modni dogodek, ki se ga bomo zagotovo še dolgo spominjali, je vsekakor bila modna revija za Versace, kjer sta se skupaj sprehodili mama in hči. Kaia kot nova generacija modelov in Cindy kot kultni model, ki se je vpisal v zgodovino.

Chanel

 

Če so zvezde mladi lepotici naklonjenje ali ne, bo pokazal čas. Dejstvo je, da se nova generacija supermodelov, med katere definitivno spada tudi Kaia, posla loteva drugače kot njihove kolegice iz preteklosti. Njihovo ime je takorekoč znamka in prisotne so ne samo na modnih pistah in v kampanjah, ampak skozi družbena omrežja v vsakodnevnem življenju njihovih oboževalcev.  Sedaj ostaja samo vprašanje, če bo Kaia tekla maraton ali pa je modni svet zanjo le vmesna postaja …

 

Chloe

 

Več o Kaii, njenem utelešenju ameriških sanj in vzporednicah z Gigi pa preberite v aktualni številki GRAZIE.

Foto: Getty Images

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si