Kaj bo letošnjo jesen nosila Severina!

seve-mass-st-kubus_04_small

Kakšna je najbolj trendi obutev jesenske modne sezone? Največje modne zapovedi že lahko občudujete na nogah fatalne Severine v novi Massovi modni kampanji. Privlačna pevka je v sodelovanju z največjim ponudnikom modne obutve v Sloveniji ustvarila dih jemajoče fotografije, ki predramijo modne čute vsake fashionistke. Z letošnjim sloganom ‘Ustvari svoj stil’ Mass nagovarja in spodbuja vse modne navdušence, da izberejo najljubši par trendi obutve in ustvarijo samo svoj stil ter se prepustijo toku svoje lastne kreativnosti.

seve-mass-st-kubus_07_small

Tega načela se drži tudi Severina, ki se je pred kamero kot običajno prelevila v modno divo in pokazala, kako lahko s pravimi čevlji preobrazimo vsak stajling. V Mass obutvi predstavlja must have kose za jesen 2016, ki jih že lahko najdemo na policah Massovih trgovin. Med njimi izstopajo superge z dodatki in debelim narezljanim podplatom, gležnarji s kovinskimi detajli in novimi reliefnimi potiski, ter letošnji najbolj opazni trend, semiš ter škornji čez koleno.

seve-mass-st-kubus_06_small

Severina se kot sicer strastna ljubiteljica čevljev z visoko peto tokrat ni mogla upreti supergam s svetlečo zvezdo, ki jih bo nosila k dnevnemu in večernemu stajlingu. Superge s posebnimi dodatki in detajli so namreč velik hit te sezone in Mass bo poskrbel, da boste v njihovi obutvi vedno v koraku s trendi.

seve-mass-st-kubus_09_small

Kako vam je všeč izbor modnih sladkorčkov hrvaške zvezdnice?

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si