Kaj imata skupnega Nives Orešnik in Karlie Kloss?

Uspešni ženski Nives Orešnik in Karlie Kloss imata tisto nekaj, kar ju dela še bolj navdihujoči!

Svetlolasa postavna manekenka Karlie Kloss si deli navdušenje nad zdravim slogom življenja, ki je postal predmet poklica GRAZIINE vzornice Nives Orešnik. Poleg tega, da se lahko obe lepotici pohvalita s svetlečo kariero in zavidljivim videzom, pa se strinjata, da je izpolnjevanje zastavljenih ciljev, tistih, ki se tičejo redne telovadbe in skrbi za zdravo telo, veliko prijetneje in zabavneje v …

 

novi modni in unikatni kolekciji Statement s podpisom adidas, ki je očaral vse ženske sveta!

V adidasu so za vse pripadnice nežnejšega spola, ki ne glede na izbor in intenzivnost vadbe prisegajo na izjemno podporo in moden videz, ustvarili vsestransko Statement kolekcijo oblačil, obutve ter dodatkov za trening. 23 visokozmogljivih in privlačnih športnih kosov, ki so jih navdihnile aktivne ženske z vsega sveta, bo poskrbelo tako za optimalno vadbo na vseh ravneh zmogljivosti kot tudi za vrhunski slog ter neomejeno samozavest.

Na najnovejše športne kose s cvetlično-kamuflažnimi in geometrijskimi vzorci poleg zvezdnic svetovnega kova, kot so Dua Lipa, Karlie Kloss, Shay Mitchell ter Garbiñe Muguruza, prisegajo tudi slovenske rekreativke, športnice in nadvse navdihujoče mlade dame Tamara Simovič, Manca Šepetavc, Tjaša Skubic, Tamara Smonker in fitnes vzornica Nives Orešnik.

 

Treninge adidasovih ambasadork je moč v živo spremljati na Instagram profilih @nivesoresnik, @tamarasimovic, @manca_sepetavc, @tjasaskubic_poledance in @shapeboxingtm, kjer poteka tudi nagradna igra, v sklopu katere se bo 50 srečnih izbrank vplivnicam pridružilo na brezplačnem treningu. Za sodelovanje je pod njihovimi objavami na Instagramu potrebno zapisati lasten motivacijski izrek oziroma »statement«, iz katerega posameznice črpajo moč in navdih za vadbo.

Statement kolekcija je že na voljo v trgovinah adidas shop v Ljubljani, Celju in Mariboru ter pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si